Închide meniul

Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 16:24

Reclamă
Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu

Louis Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Fiorentina a făcut un anunţ oficial despre Louis Munteanu. Atacantul dorit în această vară de Gigi Becali şi Dan Şucu se va întoarce la antrenamentele formaţiei din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Louis Munteanu, oferind în schimbul său suma de 1,2 milioane de euro. Şi Dan Şucu îl are pe listă pe vârful care în ultimele două sezoane a evolua la Farul, sub formă de împrumut.

Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu

Pe site-ul oficial al celor de la Fiorentina s-a publicat lita cu jucătorii care vor face parte din lot, pentru cantonamentul de vară. Numele lui Louis Munteanu apare şi el, atacantul român urmând să revină sub comanda lui Raffaele Palladino.

Fiorentina are cantonamentul de vară stabilit în perioada 9-19 iulie, la baza formaţiei, având şi un amical programat, cu Reggiana, echipă din Serie B.

Rămâne de văzut dacă Louis Munteanu va rămâne la Fiorentina, deoarece prezenţa sa în cantonamentul de vară nu îi va garanta acestuia locul în echipă, pentru sezonul viitor.

Reclamă
Reclamă

În ultimele două sezoane, Louis Munteanu a fost un jucător de bază la Farul. Atacantul a reuşit să câştige titlul în 2023, iar în stagiunea precedentă a bifat 36 de partide, în toate competiţiile, reuşind să marcheze 12 goluri, şapte dintre acestea doar în play-off.

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu! Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Munteanu, dar echipa din Serie A nu a fost de acord să îl vândă pe atacantul român pentru această sumă.

Italienii susţin că Fiorentina ar fi de acord să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru 2 milioane de euro. Şi Dan Şucu, patronul Rapidului, şi-a manifestat interesul pentru transferul atacantului român.

Reclamă

”Este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita.

Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”, au scris jurnaliştii de la violanews.com.

Louis Munteanu este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și