Închide meniul

„Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli” Rasturnare totală de situație, după ce transferul la Tottenham intrase în linie dreaptă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 8:29

„Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli Rasturnare totală de situație, după ce transferul la Tottenham intrase în linie dreaptă

"Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli" Rasturnare totală de situație, după ce transferul la Tottenham intrase în linie dreaptă

Radu Drăguşin, după ce a marcat pentru Genoa / Profimedia Images

Italienii anunţă că Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli, după ce transferul la Tottenham intrase în linie dreaptă. Ar fi o răsturnare totală de situaţie, mai ales că anunţase că visul său este să joace în Premier League. Astfel, fundaşul român în vârstă de 21 de ani ar putea îmbrăca, în această iarnă, tricoul campioanei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corriere dello Sport a dezvăluit, în ediţia tipărită, că Drăguşin şi-a dat acordul pentru a semna cu deţinătoarea titlului din Serie A. Aurelio De Laurentiis îl vrea cu insistenţă, internaţionalul român fiind principala ţintă a lui Napoli de pe piaţa transferurilor.

Corriere dello Sport: „Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli”

Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli. Agentul jucătorului român este în Italia. Baza transferului este de 25 de milioane. Se poartă acum tratative„, anunţă sursa citată anterior.

Alessandro Zanoli şi Leo Ostigard sunt incluşi în tranzacţie şi vor fi trimişi la pachet la Genoa, în cazul în care se ajunge la un acord definitiv. Numai fundaşul central norvegian are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro.

Reclamă

Nicio ofertă nu se aruncă! Acest club nu se refuză. Dacă ne cheamă, noi nu putem spune nu„, a confirmat Florin Manea, agentul lui Drăguşin, pentru Corriere dello Sport.

Jurnaliştii italieni au precizat totuşi că este vorba de o „afacere complicată”. Tratativele continuă şi rămâne de văzut dacă Napoli va fi noua destinaţie a lui Radu Drăguşin.

Tottenham nu renunţă totuşi la luptă şi a înaintat o nouă propunere pentru Radu Drăguşin. Dacă iniţial oferea 23 de milioane de euro, acum este mult mai aproape de ceea ce îşi doresc şefii lui Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

”O nouă rundă de negocieri între Tottenham și Genoa pentru Radu Drăgușin. Tottenham confirmă, așa cum am spus, că au mărit oferta care a ajuns la 27 de milioane de euro.

Deocamdată, clubul italian cere o sumă fixă de 30 de milioane de euro, dar există încredere că se va ajunge la un acord”, a transmis jurnalistul Rudy Galetti.

Cum l-a descris Alberto Gilardino pe Radu Drăguşin

Gilardino speră să nu îşi piardă titularul din defensivă. Chiar şi aşa, fostul atacant al naţionalei Italiei a ţinut să îl laude pe Radu Drăguşin, cel care poate deveni cel mai scump jucător român din istorie.

Tehnicianul echipei aflate pe locul 12 în Serie A este convins că Radu Drăguşin va da totul atât timp cât va juca în tricoul „grifonilor”.

Zvonurile și anumite situații nu sunt bune în această perioadă în care campionatul este în desfășurare. Am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi am la dispoziție, îi văd în fiecare zi la antrenamente, îi cunosc, știu cât de profesioniști sunt.

Cât timp vor fi aici, știu că vor da 110 la sută. Sper că niciun jucător nu va pleca, dar piața de transferuri este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Reclamă

Drăgușin? Este un profesionist exemplar, un băiat cu o disciplină sportivă fantastică. El poate doar să ne fie de ajutor acum. Am vorbit cu el, este jucătorul lui Genoa. Atât timp cât va purta acest tricou va da totul pe teren și va fi protagonist, la fel și ceilalți„, a declarat Alberto Gilardino la conferinţa de presă, potrivit calcionews24.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și