Închide meniul

Florin Manea, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul pe care îl poate duce la Juventus!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 14:40

Reclamă
Florin Manea, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul pe care îl poate duce la Juventus!

Florin Manea, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Florin Manea, pe aeroport, înainte de a merge la Londra pentru transferul lui Radu Drăguşin / AntenaSport

Florin Manea e aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Impresarul lui Radu Drăguşin l-ar putea duce pe fostul coleg al internaţionalului român, Albert Gudmundsson, la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus, Inter şi Roma şi-ar fi manifestat interesul de a-l achiziţiona pe atacantul islandez de 26 de ani de la Genoa, iar Juve ar fi în pole-position în duelul pentru semnătura jucătorului.

Florin Manea, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Potrivit fanatik.ro, Florin Manea e implicat şi în transferul islandezului, alături de colaboratorii săi italieni, fraţii Valerio şi Gabriele Giuffrida.

Gudmundsson îmi zicea că i-ar plăcea să colaborăm, că e invidios pe relația mea cu Drăgușin. I-am zis să stea liniștit, că deja colaborăm din moment ce el e cu Valerio și cu Gabriele”, a declarat Florin Manea pentru sursa citată.

Albert Gudmundsson este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 16 milioane de euro, cea mai ridicată cotă pe care a avut-o vreodată. În acest sezon de Serie A, Gudmundsson are 8 goluri şi două assist-uri în 18 partide jucate.

Reclamă

Transferat de Genoa în ianuarie 2022 de la AZ Alkmaar pentru 1,5 milioane de euro, formaţia italiană e aproape să facă o nouă afacere importantă, după vânzarea lui Radu Drăguşin la Tottenham. Drăguşin şi Gudmundsson au făcut senzaţie împreună în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, şi în Serie A.

Gică Hagi l-a sunat pe Florin Manea imediat după transferul lui Radu Drăgușin. „Regele” l-a emoționat pe impresar până la lacrimi

Gică Hagi l-a sunat pe Florin Manea imediat după transferul lui Radu Drăgușin. Chiar impresarul fundașului de la echipa națională a dezvăluit ce a discutat cu „Regele”.

Odată cu mutarea la Spurs, Radu Drăgușin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. Acesta a fost cumpărat de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se mai adaugă bonusuri, în valoare de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea a dezvăluit faptul că Hagi l-a sunat pentru a-l felicita, după transferul lui Radu Drăgușin în Premier League. De asemenea, impresarul fundașului a menționat faptul că apelul „Regelui” l-a emoționat până la lacrimi.

”M-a sunat Gică Hagi să ne felicite pentru transfer și a zis să aibă curaj, pentru că e bun. Din acest motiv a ajuns acolo, nu întâmplător.

Să ne reprezinte cu mândrie. E ca băiatul meu, face parte din familia mea. Îți dai seama că și mie mi-au dat lacrimile”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro.

Nu doar Florin Manea a reușit să realizeze un transfer în Premier League. Tot în campionatul britanic a plecat și Adrian Mazilu, de la echipa lui Gică Hagi. Acesta a semnat cu Brighton, dar, momentan nu se află în planurile echipei mari.

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham. Impresarul celui mai scump fotbalist din istoria României a vorbit despre prestația acestuia, din partida cu Manchester United.

Fundașul echipei naționale a debutat la Spurs în partida cu „diavolii” lui Erik ten Hag, care s-a încheiat cu scorul de 2-2. După prestația din acea partidă, Drăgușin a primit nota de 6,7, din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

Impresarul fundașului este de părere că acesta se va impune fără probleme în lotul lui Tottenham. Florin Manea a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin are tot timpul pentru a reuși să își câștige postul de titular, având în vedere că are un contract valabil pe 6 ani și jumătate cu gruparea londoneză.

Reclamă

„Am fost foarte bucuros pentru el și cred că se va impune în curând. Normal trebuie să lupte pentru locul lui, dar are timp, are contract pe șase ani și jumătate.

la cum îl simt eu pe Radu, la un moment dat se va impune. Am simțit, asa, că parcă toată România era în spatele lui”, a spus Florin Manea, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și