Închide meniul

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu: “Doar nu ne așteptăm să fie noul Duckadam!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 9:49

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu: “Doar nu ne așteptăm să fie noul Duckadam!”

Ciprian Tătărușanu a încasat 19 goluri la AC Milan, în 2023

Ciprian Tătărușanu a încasat 19 goluri la AC Milan, în 2023 / Profimedia

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu. Celebra publicație italiană i-a făcut o scurtă analiză portarului român de la AC Milan, care a încasat nu mai puțin de 19 goluri în acest an. Goalkeeper-ul de 36 de ani a profitat de accidentarea titularului Mike Maignan și a apărat poarta campioanei Italiei meci de meci, în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Ciprian Tătărușanu, AC Milan traversează o perioadă dezastruoasă, iar românul a fost găsit în multe rânduri unul dintre principalii vinovați.

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu

Rossonerii au câștigat un singur meci în acest an. În schimb, echipa lui Stefano Pioli a suferit 5 înfrângeri. Milan a ajuns la 3 eșecuri la rând în Serie A și s-a “prăbușit” pe locul 6, la 18 puncte în spatele liderului Napoli.

Jurnaliștii Gazzetta dello Sport au făcut o analiză la nivelul postului de portar de la AC Milan. Cu o tentă ironică, italienii au ajuns la concluzia că Ciprian Tătărușanu nu se poate compara cu Helmuth Duckadam, omul care a scris istorie în poarta Stelei, reușind să câștige Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Jurnaliștii din Peninsulă consideră că AC Milan are nevoie de un portar de rezervă mai bun decât Tătărușanu, pentru ca rossonerii să fie acoperiți în momentele în care Mike Maignan este indisponibil.

Reclamă

„Lui AC Milan îi lipsește o rezervă de portar veritabilă. Dar e doar vina goalkeeper-ului? Sigur că nu, însă așa cum și Ciprian Tătărușanu ar recunoaște, lucrurile se schimbă fără Maignan în poartă.

 

Transferul lui Mirante și al necunoscutului Vasquez nu au schimbat nimic. Nici măcar în perioada de mercato din ianuarie, Milan nu a căutat un portar de nivel înalt.

Reclamă 4 / 0/3

Și doar nu ne așteptăm ca românul Tătărușanu să se transforme în noul Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei din 1986 – asta doar ca să ne limităm la compatrioții săi celebri”, a notat gazzetta.it.

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a bifat 20 de apariții în poarta lui AC Milan, în toate competițiile din actualul sezon. Portarul român a încasat 31 de goluri, iar în numai 4 meciuri a scăpat cu plasa intactă.

Contractul lui Ciprian Tătărușanu cu clubul de pe San Siro expiră în vară.

Când revine Mike Maignan în poarta lui AC Milan, în locul lui Ciprian Tătărușanu

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au anunțat, miercuri, când revine francezul Mike Maignan în poarta lui AC Milan, în locul românului Ciprian Tătărușanu, după accidentarea suferită în luna octombrie.

Deși Maignan era așteptat să se întoarcă pe gazon la jumătatea lunii februarie, revenirea sa se amână până la începutul lunii martie, anunță jurnaliștii italieni. Concret, cel mai optimist termen pentru portarul francez este 8 martie, când Milan va disputa returul din optimile UEFA Champions League, împotriva lui Tottenham.

Maignan s-a accidentat în octombrie la gambă și de atunci a ratat nu mai puțin de 20 partide ale celor de la AC Milan. În locul său a evoluat Ciprian Tătărușanu, care a fost criticat dur de fanii milanezi pentru prestațiile sale.

Sezonul trecut, când Milan a câștigat titlul în Serie A, Mike Maignan a avut 17 partide fără gol primit, cele mai multe dintre toți portarii din campionat.

Reclamă

27 de ani are Mike Maignan, fiind cotat la 35 de milioane de euro. AC Milan l-a adus de la Lille, pentru 16 milioane de euro, în iulie 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și