Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi. Un portar care a câştigat 6 trofee cu AC Milan, de partea românului: „Este atât de nedrept”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 18:52 / Actualizat: 7 februarie 2023, 19:56

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi. Un portar care a câştigat 6 trofee cu AC Milan, de partea românului: „Este atât de nedrept

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi. Giovanni Galli sare în apărarea românului

Ciprian Tătăruşanu, în Inter - AC Milan 1-0 / Colaj Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi după ce evoluţiile sale au fost criticate dur de fanii lui AC Milan. Un fost portar al rossonerilor a avut o reacţie vehementă şi anunţă că nu „Tătă” este principalul vinovat pentru rezultatele înregistrate de gruparea de pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan tocmai a fost învinsă de marea rivală, Inter. A pierdut cu 0-1 în Derby della Madonnina. A ajuns astfel la şapte meciuri la rând fără victorie, în toate competiţiile. Jucătorii lui Pioli au ieşit total din calculele la titlu. 18 puncte îi despart de liderul Napoli.

Ciprian Tătăruşanu are şi aliaţi. Giovanni Galli sare în apărarea românului

Giovanni Galli, cel care a stat între buturile lui AC Milan între 1986 şi 1990, a ţinut să anunţe că Tătăruşanu nu are de ce să îşi asume toată vina pentru rezultatele dezastruase.

Milan, în acest moment, este o echipă dezumflată din toate punctele de vedere. Atât la nivel de intensitate, cât şi la nivel fizic. Este o echipă care este conştientă că se află în mare dificultate. Îi lipseşte curajul care i-a permis să câştige titlul anul trecut. Când câştigi, totul merge bine, dar sunt şi momente grele în care apare frica şi vin greşelile.

Echipa nu se mişcă fără minge, sunt jucători care refuză să facă asta. Anul trecut, Maginan a fost decisiv în ceea ce priveşte performanţa şi pesonalitatea. Pentru coechipieri este important să simtă prezenţa portarului. La fel este şi pentru suporteri.

Reclamă

Trebuie spus că Tătăruşanu nici nu are noroc, pentru că sunt atât de multe şuturi la poarta lui. În acest moment, nu el este problema lui AC Milan. Tătăruşanu nu prea are admiratori în public. Este atât de nedrept ca toată responsabilitatea să cadă pe urmele lui Tătăruşanu„, a declarat Giovanni Galli pentru Radio Rai, citat de milanreports.com.

Galli a obţinut performanţe remarcabile alături de rossoneri. A câştigat un titlu (1988), două Cupe ale Campionilor (1989, 1990), o Supercupă a Europei (1989), o Supercupă a Italiei (1988) şi ediţia din 1989 a Cupei Intercontinentale.

De altfel Ciprian Tătăruşanu a fost printre remarcaţii lui AC Milan în eşecu cu Inter. Românul a limitat proporţiile scorului şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. TuttoMercatoWeb l-a notat cu 6.5, mai mult decât orice alt jucător de la AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză își ‘spală’ greșelile din ultima perioadă cu o intervenție bună la șutul lui Lautaro Martinez. El nu a putut face nimic la lovitura de cap a argentinianului, venită după un corner. Totuși, Tătărușanu rămâne unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, cu mai multe intervenții reuşite după pauză”, au transmis cei de la TuttoMercatoWeb.

Tătăruşanu a fost remarcat şi de cei de la Sofascore. Aceştia i-au dat nota 7.3. Numai jucătorii care au colaborat la gol, Calhanoglu (7.8) şi Lautaro Martinez (8.0) au primit mai mult.

Ce a declarat Stefano Pioli după Inter – Milan 1-0

Singurul gol din Derby della Madonnina a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 34. Jucătorii lui Simone Inzaghi au dominat copios pe Giuseppe Meazza. Inter a avut 60% posesie, 8-0 raportul cornerelor şi 15-4 raportul şuturilor spre poartă. Trupa lui Pioli nu a avut nicio execuţie cadrată.

Am vrut să fim mai compacţi, i-am aşteptat, nu ne-am apărat rău, dar ar fi trebuit să driblăm mai bine. În prima repriză centrul de greutate a fost scăzut, aşa că meciul a fost dificil. Ne-am trezit nepregătiţi pentru momentele în care nu aveam mingea.

În repriza secundă ne-am propus să atacăm mai mult da. Jucătorii s-au antrenat bine în timpul săptămânii. În ultima perioadă nu am fost compacţi în defensivă. Am driblat puţin şi nu am reuşit să ieşim din presiunea lor.

Ce ni se întâmplă? Poate ne-am pierdut convingerea. Venim după doi ani buni, dar poate că nu suntem o echipă atât de matură. Unii jucători sunt absenți, alţii nu sunt în cea mai bună formă. Trebuie să începem să ne revenim, încă din seara asta. Aceasta este o înfrângere care ne doare„, a declarat Stefano Pioli la finalul meciului, potrivit gazzetta.it.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și