Închide meniul

Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș! Ce se întâmplă cu atacantul naționalei, după EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 21:36

Reclamă
Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș! Ce se întâmplă cu atacantul naționalei, după EURO 2024

Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș

George Pușcaș / Profimedia

Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș! Planul formației din Serie A a fost dezvăluit. Totul se va întâmpla după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele 6 luni, George Pușcaș a fost împrumutat la Bari, în Serie B. Totuși, românul nu a reușit să impresioneze nici în tricoul formației din eșalonul secund. Sezonul din Serie B s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș

Acum, potrivit informațiilor oferite de presa din Italia, oficialii lui Genoa nu mai au răbdare cu atacantul echipei naționale și au decis să îl scoată la vânzare.

Totuși, jurnaliștii din peninsulă au anunțat faptul că șefii clubului de care aparține George Pușcaș își doresc ca acesta să facă un EURO bun, pentru a-l vinde pe o sumă mai mare.

”Genoa are câțiva jucători la prestigiosul eveniment internațional EURO 2024. Este vorba de: atacantul Mateo Retegui cu Italia, Malinovskyi cu Ucraina și Pușcaș cu Romania. În special, atacantul român este privit cu atenție.

Reclamă
Reclamă 4

Se va întoarce după 6 luni petrecute la Bari, dar nu face parte din planurile clubului Genoa, care ar vrea să-l vândă. Dacă Pușcaș reușește să producă o serie de performanțe convingătoare cu naționala sa, ar putea fi vândut pe sume importante”, au notat jurnaliștii de la pianetagenoa1893.net.

Bari a rămas în Serie B

Echipa la care a fost împrumutat George Puşcaş, Bari, a rămas în Serie B! Bari a învins-o în returul barajului pe Ternana cu 3-0.

Golurile lui Bari au fost marcate de Di Cesare (min. 45+2), Ricci (min. 51) şi Sibilli (min. 64). Bari a rămas în 10 oameni în minutul 78, atunci când Nicola Bellomo a fost eliminat.

Reclamă

George Puşcaş a început ca rezervă meciul retur cu Ternana. El a intrat pe teren în minutul 87 al meciului, în locul marcatorului golului 3, Sibilli.

George Pușcaș a fost criticat dur de italieni după meciul Bari – Brescia 2-0. Atacantul echipei naționale a intrat pe teren în a doua repriză a partidei din ultima etapă a sezonului, dar nu a fost menajat de specialiștii din peninsulă.

Duelul dintre Bari și Brescia a fost LIVE în AntenaPLAY. După victoria cu scorul de 2-0, echipa românului a ajuns la barajul de menținere în Serie B, acolo unde se va lupta pentru a nu retrograda în Serie C.

George Pușcaș a intrat în teren în minutul 69 al duelului, însă nu a reușit să fie decisiv pentru formația la care este împrumutat. Prestația acestuia a fost analizată de specialiști, care au dat un verdict dur pentru atacantul echipei naționale.

”A intrat fără a reuși să aibă vreun impact, dând mereu impresia că este împovărat”, au notat specialiștii de la TuttoBari.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și