Închide meniul

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 23:44

Reclamă
Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

George Puşcaş, în tricoul lui Bari / Profimedia Images

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Bari a învins-o în returul barajului pe Ternana cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile lui Bari au fost marcate de Di Cesare (min. 45+2), Ricci (min. 51) şi Sibilli (min. 64). Bari a rămas în 10 oameni în minutul 78, atunci când Nicola Bellomo a fost eliminat.

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

George Puşcaş a început ca rezervă meciul retur cu Ternana. El a intrat pe teren în minutul 87 al meciului, în locul marcatorului golului 3, Sibilli.

George Pușcaș a fost criticat dur de italieni după meciul Bari – Brescia 2-0. Atacantul echipei naționale a intrat pe teren în a doua repriză a partidei din ultima etapă a sezonului, dar nu a fost menajat de specialiștii din peninsulă.

Duelul dintre Bari și Brescia a fost LIVE în AntenaPLAY. După victoria cu scorul de 2-0, echipa românului a ajuns la barajul de menținere în Serie B, acolo unde se va lupta pentru a nu retrograda în Serie C.

Reclamă
Reclamă 4

George Pușcaș a intrat în teren în minutul 69 al duelului, însă nu a reușit să fie decisiv pentru formația la care este împrumutat. Prestația acestuia a fost analizată de specialiști, care au dat un verdict dur pentru atacantul echipei naționale.

A intrat fără a reuși să aibă vreun impact, dând mereu impresia că este împovărat”, au notat specialiștii de la TuttoBari.

Play-off-ul de promovare în Serie A se va vedea LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Reclamă

Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A

Meciul tur Palermo – Venezia, scor 0-1, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu a fost lăsat pe bancă de antrenorul gazdelor, în eşecul de pe Stadio Renzo Barbera.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Nicholas Pierini, după o oră de joc. Venezia s-a impus la limită şi este favorită în returul care este programat pe 24 mai.  Câştigătoarea se va lupta, cu promovarea „pe masă”, cu Cremonese sau Catanzaro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și