Închide meniul

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin. Suma uriaşă pe care o va câştiga pe an

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2023, 14:40

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin. Suma uriaşă pe care o va câştiga pe an

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin. Anunţul a fost făcut de agentul fundaşului României, Florin Manea. Astfel, jucătorul care are contract cu grifonii până în 2026 va ajunge să încaseze anual 1.2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sună foarte bine viitorul. Mă duc astăzi la meci să-l văd, joacă azi Genoa. Acasă joacă (n.r. cu Salernitana).

Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăguşin

Am venit să-i măresc contractul lui Radu, de-aia am venit. Acum am aterizat. Am ajuns la Radu acasă, el e în cantonament și mă duc să mă întâlnesc cu cei de la club. Ne-am înțeles, să-i pregătească contractul și să-l semneze.

Mâine mă întorc acasă. Va avea dublu față de ce are acum. El câștigă foarte bine, dar i-am dublat. Nu i-am prelungit. El mai are contract cu Genoa până în 2026, din vară încă doi ani”, a spus Manea, citat de fanatik.ro.

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin! Florin Manea

Tot Manea a fost cel care anunţa recent că Genoa a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro pentru fundaşul cotat la 10 milioane de euro. Agentul e sigur că transferul uriaş al românului se va face în 2024, când acesta ar urma să ajungă în Premier League.

Reclamă

”Este pe un trend nu bun, foarte bun, cluburi importante din lume îl au în vizor. Îl urmăresc. Eu zic că vara viitoare va avea multe oferte, ar fi senzațional să se califice și cu naționala României la Euro 2024.

Dacă se va concretiza transferul pe care îl sperăm, va fi peste 30 de milioane. Unii zic că îl vând doar din declarații, dar pot să spună orice. Și când l-am dus la Genoa, s-a spus că o să ajungă la Botoșani, că o să ajung să-l aduc în România.

Au fost oferte concrete de peste 20 de milioane pe care nu le-a acceptat Genoa. Eu știu din interior, nu pot să vorbesc, dar timpul îmi va da dreptate și le voi răspunde tuturor. Transferul lui va fi o surpriză, poate ajunge la un club englez din topul topurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să se realizeze. Mai există și un club de tradiție, nu de top, dar care are o pozitie bună în Premier League, în primele zece locuri, care îl urmărește atent”, a spus Manea, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și