Închide meniul

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin! Florin Manea: ”Va ajunge la un club din Anglia din topul topurilor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 octombrie 2023, 8:22

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin! Florin Manea: ”Va ajunge la un club din Anglia din topul topurilor”

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

Genoa ar fi avut o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin, dar grifonii au refuzat-o. Așa susține agentul fundașului naționalei, Florin Manea, care anunță și un transfer uriaș al jucătorului apreciat de toată lumea în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin este cel mai bine cotat jucător român al momentului. Transfermarkt i-a stabilit o cotă de 10 milioane de euro. El a disputat 10 meciuri în acest sezon pentru Genoa, reușind și o pasă decisivă.

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin

”Este pe un trend nu bun, foarte bun, cluburi importante din lume îl au în vizor. Îl urmăresc. Eu zic că vara viitoare va avea multe oferte, ar fi senzațional să se califice și cu naționala României la Euro 2024.

Dacă se va concretiza transferul pe care îl sperăm, va fi peste 30 de milioane. Unii zic că îl vând doar din declarații, dar pot să spună orice. Și când l-am dus la Genoa, s-a spus că o să ajungă la Botoșani, că o să ajung să-l aduc în România.

Au fost oferte concrete de peste 20 de milioane pe care nu le-a acceptat Genoa. Eu știu din interior, nu pot să vorbesc, dar timpul îmi va da dreptate și le voi răspunde tuturor. Transferul lui va fi o surpriză, poate ajunge la un club englez din topul topurilor.

Reclamă

Sperăm să se realizeze. Mai există și un club de tradiție, nu de top, dar care are o pozitie bună în Premier League, în primele zece locuri, care îl urmărește atent”, a spus Manea, citat de sport.ro.

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia. Reacția acesteia a venit în contextul în care numele fiului său a fost rostit în contextul acestui scandal de către Nicolo Fagioli, care va primi o suspendare de 7 luni pentru că a pariat ilegal pe meciuri de fotbal.

„Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Reclamă 4 / 0/3

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și