Închide meniul

George Puşcaş e dorit de două echipe din Turcia, după ce Genoa l-a transferat definitiv în această vară

Dan Roșu Publicat: 22 august 2023, 15:16

Reclamă
George Puşcaş e dorit de două echipe din Turcia, după ce Genoa l-a transferat definitiv în această vară

George Puşcaş, gata să plece de la Genoa

George Puşcaş, înaintea unui meci / Profimedia Images

George Puşcaş e dorit de două echipe din Turcia, chiar în vara în care Genoa l-a transferat definitiv de la Reading, după promovarea în Serie A. Atacantul de 27 de ani ar putea ajunge în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.com.tr, atacantul de 27 de ani ar putea fi transferat la Caykur Rizespor sau Gaziantep. La ultima echipă, vârful de 2.5 milioane de euro ar putea fi coleg cu Alexandru Maxim.

George Puşcaş e dorit de două echipe din Turcia

„Atacantul dorit în trecut și de Fenerbahce se află în negocieri cu cele două echipe din elita Turciei, unde ar avea mai multe oportunități să joace

George are și avantajul de a fi un vârf experimentat și de calitate, care ar întări ofensiva al ambelor echipe”, anunță turcii.

Ianis Hagi, la un pas de Trabzonspor

Ianis Hagi e un alt român care poate ajunge în Turcia. Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Mijlocașul român ar putea pleca de pe Ibrox Stadium chiar în această vară, având în vedere faptul că nu mai face parte din planurile tehnicianului Michael Beale.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de fotospor.com, fotbalistul care se află pe „lista neagră” a celor de la Rangers a primit o ofertă oficială din partea turcilor de la Trabzonspor. Jurnaliștii turci notează faptul că negocierile dintre cele două formații au început deja.

Totuși, nu este pentru prima dată când cei de la Trabzonspor doresc să îl transfere pe Ianis Hagi. În trecut discuțiile nu s-au finalizat, iar oficialii formației cu 7 titluri de campioană în Turcia s-au decis să încerce din nou să îl aducă pe fiul lui Gică Hagi în lotul echipei conduse de Nenad Bjelica.

O plecare a lui Ianis Hagi de pe Ibrox Stadium pare tot mai aproape, având în vedere faptul că tehnicianul scoțienilor, Michael Beale nu s-a bazat foarte mult pe serviciile mijlocașului român, de la startul noului sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și