Închide meniul

George Pușcaș, făcut praf în presa din Italia: „Nu a convins niciodată”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 16:35

George Pușcaș, făcut praf în presa din Italia: Nu a convins niciodată”

George Pușcaș, făcut praf în presa din Italia

George Pușcaș, în timpul unui meci / Profimedia

George Pușcaș a fost făcut praf în presa din Italia! Jurnaliștii din peninsulă au analizat situația celor de la Genoa și au dat un verdict dur în cazul atacantului din România!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Grifonii” sunt, în momentul de față, într-o situație dificilă, având în vedere faptul că titularul din atacul formației conduse de Alberto Gilardino, Mateo Retegui, a suferit o accidentare. Acum, presa italiană a analizat soluțiile pe care antrenorul lui Geona le are, pentru înlocuirea titularului.

George Pușcaș, făcut praf în presa din Italia. Ce au scris jurnaliștii despre prestațiile atacantului

După accidentarea lui Retegui, presa din Italia a analizat soluțiile lui Alberto Gilardio, în situația în care acesta nu ar schimba sistemul de joc al celor de la Genoa, care, de-a lungul sezonului, a utilizat formația 3-5-2.

Jurnaliștii din peninsulă au oferit un verdict dur în cazul lui George Pușcaș, dar și în cazul lui Caleb Ekuban, atacanți care sunt, momentan, principalele soluții ale tehnicianului.

„Nici italo-ghanezul, nici românul nu au reușit să convingă vreodată când au fost folosiți. Chiar și miercuri, în meciul din Cupa Italiei, cei doi au dezamăgit contra Reggianei. Pentru moment, Pușcaș și Ekuban sunt singurele variante pentru înlocuirea lui Retegui fără a modifica sistemul de joc”, au notat jurnaliștii de la calciomercato.com.

Reclamă

Potrivit sursei citate anterior, în cazul în care Gilardino ar hotărî să schimbe sistemul, Gudmundsson (care ar urma să joace ca și vârf) și Ruslan Malinovskyi (în spatele atacantului) ar putea să devină soluții pentru lotul celor de la Genoa.

George Puşcaş, pasă de gol pentru Genoa

Genoa a învins-o, pe teren propriu, după prelungiri, scor 2-1, pe Reggiana, în 16-imile de finală din Coppa Italia. Românul George Puşcaş a oferit un assist la primul gol al gazdelor.

Antrenorul genovezilor, Alberto Gilardino, a început meciul de cupă cu Reggiana titularizându-l pe George Puşcaş în atac şi ţinându-l pe banca rezervelor pe Radu Drăguşin, relatează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o primă repriză în care nu au fost multe faze de poartă, oaspeţii au deschis scorul în minutul 37, când a înscris Muhamed Djamanca. Genoa a egalat în minutul 53, prin Ridgeciano Haps, la o pasă a lui George Puşcaş. Radu Drăguşin a intrat şi el pe teren, în minutul 55, apoi Puşcaş şi-a încercat tirul la poartă, în minutul 64, şi a ieşit de pe teren în minutul 77, iar cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate.

S-a intrat în cele două reprize regulamentare de prelungiri, gazdele reuşind să marcheze în minutul 99 golul victoriei, autor fiind islandezul Albert Gudmundsson. Genoa s-a impus astfel cu scorul de 2-1, iar în optimile de finală se va înfrunta cu Lazio Roma, la 5 decembrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și