Închide meniul

George Puşcaş, gata să plece de la Genoa! Atacantul poate face echipă cu alt jucător român

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 23:34

Reclamă
George Puşcaş, gata să plece de la Genoa! Atacantul poate face echipă cu alt jucător român

George Puşcaş, gata să plece de la Genoa

George Puşcaş, înaintea unui meci / Profimedia Images

George Puşcaş e gata să plece de la Genoa. Atacantul naţionalei României va rămâne tot în Serie A, campionat în care este dorit de către Empoli. Dacă transferul se va oficializa, Puşcaş va deveni coechipier cu un alt român, anume Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş luptă pentru a rămâne în atenţia lui Edi Iordănescu. Atacantul vrea să prindă cât mai multe meciuri, până în vară, atunci când România va participa la EURO 2024.

George Puşcaş, gata să plece de la Genoa

Conform iamsport.ro, George Puşcaş va fi împrumutat pentru a doua parte a sezonului la Empoli. Atacantul va semna astfel cu noua sa echipă un contract valabil pe şase luni, până în vară.

Empoli nu va avea opţiunea de a-l transfera definitiv pe George Puşcaş, la finalul împrumutului. Atacantul de 27 de ani va reveni la Genoa la finalul sezonului.

În actuala stagiune, George Puşcaş a fost mai mult rezervă la Genoa. Atacantul a bifat zece meciuri pentru „grifoni”, fără să marcheze vreun gol. Puşcaş a oferit doar un assist, într-un meci din Cupa Italiei.

Reclamă

Empoli ar urma să fie a opta echipă din Italia la care evoluează George Puşcaş. Atacantul a mai jucat la formaţii precum Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Pisa şi Genoa.

George Puşcaş a fost şi pe lista lui Bari! S-a luptat cu Andrea Compagno pentru transfer

Andrea Compagno şi George Puşcaş au ajuns pe lista unei echipe din Serie B şi s-au purtat negocieri. Atacantul italian care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră” ar putea fi din nou coechipier cu Malcom Edjouma.

Jurnaliştii de la tuttobari.com au anunţat că golgheterul lui FCSB este ultimul nume apărut pe lista de transferuri a lui Bari. Conducătorii echipei îi mai au în vizor pe Puşcaş, Moro şi Mulattieri. Unul singur va fi adus în această perioadă de mercato. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Pasquale Marino a cerut cu insistenţă un atacant şi şi-a dat acordul pentru a fi adus unul dintre cei patru. Dacă îl vor pe Compagno, şefii lui Bari trebuie să achite 500.000 de euro în conturile FCSB-ului.

„Lista este bogată şi începe cu Puşcaş (transferul lui nu este simplu de realizat) şi se termină cu Moro sau Mulattieri.Potrivit informațiilor obținute de noi, un alt nume care apare în discuții este cel al lui Andrea Compagno, atacant născut în 1996 şi care joacă la Steaua București (n.r. – FCSB) și care a intrat în atenția naționalei Italiei (Mancini l-a avut pe listă în luna martie)”, au scris cei de la Tutto Bari.

George Puşcaş este varianta mai scumpă, interesul pentru el fiind unul important. Como, Parma şi Spezia sunt echipele care îi mai fac marcaj strâns atacantului de 27 de ani cotat la două milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și