Închide meniul

Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii! Italianul este pe „lista neagră” a lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 23:53

Reclamă
Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii! Italianul este pe „lista neagră a lui Gigi Becali

Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii

Andrea Compagno şi George Puşcaş / Colaj Profimediaimages

Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii. Ambii au ajuns pe lista unei echipe din Serie B şi se poartă deja negocieri. Atacantul italian care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră” ar putea fi din nou coechipier cu Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la tuttobari.com au anunţat că golgheterul lui FCSB este ultimul nume apărut pe lista de transferuri a lui Bari. Conducătorii echipei îi mai au în vizor pe Puşcaş, Moro şi Mulattieri. Unul singur va fi adus în această perioadă de mercato. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Andrea Compagno şi George Puşcaş se luptă între ei pentru transferul iernii

Pasquale Marino a cerut cu insistenţă un atacant şi şi-a dat acordul pentru a fi adus unul dintre cei patru. Dacă îl vor pe Compagno, şefii lui Bari trebuie să achite 500.000 de euro în conturile FCSB-ului.

Lista este bogată şi începe cu Puşcaş (transferul lui nu este simplu de realizat) şi se termină cu Moro sau Mulattieri.Potrivit informațiilor obținute de noi, un alt nume care apare în discuții este cel al lui Andrea Compagno, atacant născut în 1996 şi care joacă la Steaua București (n.r. – FCSB) și care a intrat în atenția naționalei Italiei (Mancini l-a avut pe listă în luna martie)”, au scris cei de la Tutto Bari.

Bari este pe locul 11 la început de 2024, dar o despart numai cinci puncte de echipele aflate pe locuri de play-off. Trupa lui Pasquale Marino a avut mari probleme în ofensivă. A înscris numai 18 goluri în 19 etape şi are a 4-a cea mai slabă ofensivă din Serie B.

Reclamă

George Puşcaş este varianta mai scumpă, interesul pentru el fiind unul important. Como, Parma şi Spezia sunt echipele care îi mai fac marcaj strâns atacantului de 27 de ani cotat la două milioane de euro.

Puşcaş are o singură pasă de gol pentru Genoa, echipă pentru care nu a prins decât 10 meciuri în toate competiţiile acestui sezon. Chiar dacă mutarea la Como ar fi un pas înapoi, Puşcaş e dispus să o facă.

Asta pentru că are nevoie de minute pentru ca Edi Iordănescu să nu renunţe la el, atunci când va anunţa lotul cu care România va ataca EURO 2024. În ultima perioadă, şi despre un transfer la CFR Cluj au apărut informaţii, dar Puşcaş a spus clar că nu este interesat să joace încă în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

S-a aflat ce echipă a ieșit din cursa pentru transferul lui Andrea Compagno. Atacantul era dorit de o formație din prima ligă din China, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Asia, acesta nu va mai face pasul în campionatul chinez.

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgrațiile patronului echipei. Gigi Becali s-a declarat dispus să-l vândă pe italian în schimbul sumei de 500.000 de euro.

O publicație asiatică a anunțat faptul că Andrea Compagno este dorit de Tianjin Jinmen Tiger, formație de pe locul opt din prima ligă din China. Recent însă, jurnaliștii asiatici au revenit cu alte informații legate de un posibil transfer al atacantului italian în China.

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenția staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB”, au notat chinezii de la 163.com.

Spezia este cealaltă echipă interesată de serviciile lui Andrea Compagno. Presa din Italia a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că italianul poate evolua în prima ligă din țara sa, însă până în acest moment, nu s-a luat o decizie concretă în privința viitorului său.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și