Închide meniul

George Puşcaş s-a înţeles cu noul club! Unde va juca internaţionalul român înainte de EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2024, 13:39

Reclamă
George Puşcaş s-a înţeles cu noul club! Unde va juca internaţionalul român înainte de EURO 2024

George Puşcaş s-a înţeles cu noul club

George Puşcaş, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

George Puşcaş s-a înţeles cu noul club. Atacantul de 27 de ani va ajunge la Bari, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Vârful vrea să prindă cât mai multe minute, pentru a fi în lotul României, la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost motivul pentru care fostul internaţional U21 a acceptat să lase Serie A pentru Serie B. 283 de minute a jucat Puşcaş pentru grifoni, în toate competiţiile acestui sezon.

George Puşcaş s-a înţeles cu noul club

În acest moment, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Puşcaş va merge la echipa de pe locul 10 din Serie B sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon.

Atacantul naţionalei României a fost lăudat de directorul general de la Genoa, Andres Blazquez. Oficialul e convins că Puşcaş se va întoarce şi mai puternic şi va deveni un adevărat golgheter.

„Și Pușcaș este un jucător foarte bun și ne-a ajutat mult în Serie B. Mi-amintesc de golul cu Benevento, marcat la 1-1 după o cursă de 30 de metri. Extraordinar, cu golul acela a dovedit forța lui. E simpatic și fizic arată ca o bestie.

Reclamă

George Puşcaş, la Bari

Mai poate crește, încă n-a ajuns la cota maximă. Cred că dacă va fi la fel de profesionist și adaptat la grup, va arăta ce poate la Bari. Noi am fost foarte mulțumiți de el”, a spus Andres Blazquez pentru gsp.ro.

283 de minute a adunat George Puşcaş în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul grifonilor. El şi-a trecut în cont un assist în Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și