Închide meniul

„Arată ca o bestie!” George Puşcaş e aşteptat să „rupă plasele” în Italia, după ce a plecat de la Genoa: „A dovedit forţa lui!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:04

„Arată ca o bestie! George Puşcaş e aşteptat să „rupă plasele în Italia, după ce a plecat de la Genoa: „A dovedit forţa lui!

George Puşcaş e aşteptat să "rupă plasele" în Italia, după ce a plecat de la Genoa

George Pușcaș / Profimedia

George Puşcaş e aşteptat să „rupă plasele” în Italia, după ce a plecat de la Genoa. Atacantul naţionalei României a fost lăudat de directorul general de la Genoa, Andres Blazquez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa la Bari în Serie B, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY. Oficialul de la Genoa e convins că Puşcaş se va întoarce şi mai puternic şi va deveni un adevărat golgheter.

George Puşcaş e aşteptat să „rupă plasele” în Italia, după ce a plecat de la Genoa

Și Pușcaș este un jucător foarte bun și ne-a ajutat mult în Serie B. Mi-amintesc de golul cu Benevento, marcat la 1-1 după o cursă de 30 de metri. Extraordinar, cu golul acela a dovedit forța lui. E simpatic și fizic arată ca o bestie. 

Mai poate crește, încă n-a ajuns la cota maximă. Cred că dacă va fi la fel de profesionist și adaptat la grup, va arăta ce poate la Bari. Noi am fost foarte mulțumiți de el”, a spus Andres Blazquez pentru gsp.ro.

283 de minute a adunat George Puşcaş în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul grifonilor. El şi-a trecut în cont un assist în Cupa Italiei.

Reclamă

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Atacantul primei reprezentative conduse de Edi Iordănescu a vorbit despre turneul final din Germania, dar și despre meciurile pe care „tricolorii” le vor juca la Campionatul European.

România și-a câștigat grupa din Preliminariile pentru EURO 2024 după 1-0 cu Elveția, meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Având în vedere această poziție, „tricolorii” au făcut parte din urna a 2-a la tragerea la sorți și au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului de pe ruta B (acolo unde se vor duela Israel, Bosnia, Ucraina și Islanda).

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și