Închide meniul

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 20:27

Reclamă
Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit! Detalii despre viitorul tricolorului

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Giovanni Becali a făcut un anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man. Impresarul jucătorului a confirmat interesul germanilor pentru internaţionalul român, însă a dezvăluit că acesta a ales să continue la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost pe „radarul” celor de la Borussia Dortmund, în această vară, după sezonul de vis avut la Parma. În prezent, internaţionalul român participă alături de România la EURO 2024, acolo unde a oferit deja două pase decisive.

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man

Giovanni Becali a dezvăluit că a avut întâlniri cu oficialii celor de la Borussia Dortmund, pentru un transfer al lui Dennis Man. Germanii erau gata să plătească suma de 15 milioane de euro, pentru a obţine semnătura internaţionalului român.

Însă, impresarul a dezvăluit că Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, vor semna prelungirea contractului cu Parma. „Cruciaţii” le-au îndeplinit cerinţele celor doi români, în privinţa salariilor, astfel că aceştia vor evolua în Serie A, în sezonul următor.

Nu merg la meciul cu Olanda, merge fratele meu. Am treabă, probabil că o să fiu la Parma. Băieții sunt aproape de a semna prelungiri cu Parma. A fost tevatură pentru că jucătorii au cerut niște sume, voiau niște clauze. Lucrăm de două luni la aceste contracte, Mâine, poimâine închidem sarabanda.

Reclamă
Reclamă 4

Și cu Borussia Dortmund m-am întâlnit, cu domnul Waske, la Madrid. Mi-a zis că e interes, n-au mai insistat, dar era pe lista lor. Pentru Dortmund nu erau o problemă 15-16 milioane, suma pe care mi-au spus-o cei de la Parma c-o vor, în caz că nu ne înțelegeam”, a declarat Giovanni Becali, conform digisport.ro.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

Reclamă

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și