Închide meniul

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Cu cine va semna românul care a făcut spectacol la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 22:25

Reclamă
Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Cu cine va semna românul care a făcut spectacol la EURO 2024

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man!

Dennis Man / Profimedia

Giovanni Becali a dat ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Impresarul a făcut dezvăluiri legate de echipa la care românul va juca, în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024 și nu a dezamăgit. Românul a reușit două pase decisive în victoria istorică cu Ucraina, scor 3-0. De asemenea, acesta a jucat în toate partidele tricolorilor, de la turneul final.

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man!

Giovanni Becali a dezvăluit că Dennis Man va semna, în cele din urmă, cu Parma și că înțelegerea va fi finalizată săptămâna viitoare.

De asemenea, impresarul a spus și cât a cerut Parma pentru un eventual transfer al românului, la o altă formație. Concret, oficialii echipei care a promovat în Serie A își doresc suma de 14 milioane de euro, pentru serviciile internaționalului român.

„Dennis Man nu a semnat încă prelungirea cu Parma, dar o va semna. Deocamdată s-a prezent, a făcut vizita medicală, cred că săptămâna viitoare va semna. E un acord bine stabilit. E un acord așa cum am vrut noi, e un mic chițibuș, dar cred că se va aranja.

Reclamă
Reclamă 4

Problema lui Dennis Man nu e că ar vrea să-i păcălească pe Parma și după 7 luni să poată să semneze ca jucător liber, problema e că clubul dorește o sumă enormă pentru a fi transferat acum. Ne-au zis să le aducem 14 milioane și putem pleca unde vrem.

Nu-i o problemă că până la urmă îi mai păcălești, dar noi nu dorim așa ceva. El mai are un an de contract și nu se pune problema să nu se antreneze, să nu joace, pentru că poate prelungi și în septembrie, octombrie. Aș fi putut să pun: ‘ok, stăm aici, ne antrenăm și mai vedem’, dar nu fac eu așa ceva.

Problema e că dacă am avea o ofertă, și au fost câteva, echipa aia care l-ar vrea nu poate să-i dea salariul lui Dennis”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Cotele lui Rațiu și Man au crescut după EURO 2024

Cota lui Andrei Raţiu a avut o creştere uriaşă după EURO 2024. Fundaşul dreapta a avut cea mai mare creştere din punct de vedere procentual al cotei de piaţă.

Înainte de EURO 2024, Andrei Raţiu avea o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro. După evoluţiile de la EURO 2024, Andrei Raţiu a ajuns să valoreze 3 milioane de euro.

Practic, fundaşul dreapta a ajuns la o cotă mai mult decât dublă. Ceilalţi doi jucători din naţionala României care au o cotă mai mare, conform transfermarkt.ro, sunt Răzvan Marin şi Dennis Man.

Răzvan Marin a ajuns să valoreze 3.500.000 de euro, în timp ce cota lui Dennis Man a crescut cu un milion, până la 10 milioane de euro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

LIVE TEXTUnirea Slobozia – FCSB 1-2. Darius Olaru a marcat dintr-un penalty controversat, care a fost validat cu ajutorul VAR

23:15

VIDEOLouis Munteanu, pasă de gol pentru Fiorentina! Atacantul și-a făcut simțită prezența după doar 3 minute de la intrarea pe teren

23:09

Darius Olaru şi-a ieşit din minţi în finalul primei reprize cu Unirea Slobozia! Reacţie nervoasă a căpitanului FCSB

22:23

Tony da Silva, genial după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0: „E vreme de haine de muncitori!” Ce a spus de scandalul cu Ţigănaşu

21:58

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Un jucător de la Sassuolo a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic

21:38

Claudiu Petrila a numit cei mai periculoși jucători de la CFR Cluj, înainte de meciul direct! Verdictul vedetei de la Rapid

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 4 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position
Citește și