Închide meniul

Înlocuitor pentru Paul Pogba la Manchester United: „diavolii” plătesc 85 de milioane pentru starul Barcelonei, Frenkie de Jong

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 15:11

Înlocuitor pentru Paul Pogba la Manchester United: „diavolii plătesc 85 de milioane pentru starul Barcelonei, Frenkie de Jong

Înlocuitor pentru Paul Pogba la Manchestr United

Frenkie de Jong, în timpul unui meci/ Profimediaimages

  • Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Paul Pogba
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Paul Pogba, Frenkie de Jong de la Barcelona fiind alesul. Englezii sunt dispuşi să plătească 85 de milioane pentru a-l aduce pe olandez pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba o va părăsi pe Manhester United în vara aceasta, după un sezon dezamăgitor. „Diavolii” au terminat stagiunea pe locul 6, fără a câştiga vreun trofeu. Erik ten Hag, noul manager al grupării de pe Old Trafford, încearcă să construiască o echipă competitivă pentru sezonul viitor, iar principala ţintă pare a fi Frenkie de Jong.

Înlocuitor pentru Paul Pogba la Manchester United: „diavolii” plătesc 85 de milioane pentru Frenkie de Jong, de la FC Barcelona

Frenkie de Jong evoluează la Barcelona de trei sezoane, fiind transferat de la Ajax în 2019, în schimbul sumei de 85 de milioane de euro.

Reclamă

Manchester United este cu ochii pe mijlocaşul Barcelonei. Englezii sunt dispuşii să ofere aceeaşi sumă pe care catalanii o plăteau în urmă cu 3 ani pe olandez, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Twitter.

În ciuda interesului unui club mare din Premier League, de Jong nu este convins să o părăsească pe Barcelona. United însă, face presiuni asupra spaniolilor, deoarece aceştia sunt nevoiţi să-şi redreseze situaţia finaciară dificilă pe care o au. Un transfer bun prins de catalani pentru Frenkie de Jong ar reprezenta o gură serioasă de aer pentru economiile clubului, lovit puternic în perioada în care a fost condus de Bartomeu.

Reclamă

Frenkie de Jong evoluează de 3 sezoane pe Camp Nou. În sezonul recent încheiat, olandezul a bifat 46 de prezenţe în tricoul catalanilor, în toate competiţiile. Frenkie de Jong este unul dintre jucătorii importanţi din echipa lui Xavi, marcând 4 goluri, şi contribuind cu pasă decsivă la alte 5, în stagiunea 2021-2022.

Paul Pogba pleacă de la Manchester United

Paul Pogba o va părăsi pe Manchester United după 6 ani. Mijlocaşul francez a evoluat în 233 de meciuri pentru gruparea de pe Old Trafford, reuşind să marcheze 58 de goluri şi să ofere 74 de pase decisive. „Diavolii roşii” îl vor pierde gratis pe mijlocaşul pentru care au plătit 105 milioane de euro în 2016.

„Odată un roşu, mereu un roşu! Mulţumim pentru serviciile tale, Paul Pogba!”, este anunţul oficial făcut de United.

Reclamă 4 / 0/3

Europa League, în sezonul 2016-2017, şi Cupa Ligii, în 2017, sunt singurele trofee câştigate de Paul Pogba la Manchester United.

Paul Pogba era unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lotul lui Manchester United, câştigând 300.000 de lire sterline pe săptămână. A fost vehiculat şi un transfer al francezului la Manchester City, care îşi permite să îi ofere un salariu mai mare decât câştigă în prezent. Acesta ar fi refuzat oferta „cetăţenilor” din cauza rivalității cu United.

Juventus este marea favorită pentru semnătura campionului mondial. Cotat la 55 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Paul Pogba a mai evoluat la „Bătrâna Doamnă” în perioada 2012-2016, reușind să marcheze 34 de goluri în 178 de meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League