Închide meniul

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! A fost campion european și are în palmares 9 titluri în Serie A

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 8:55

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! A fost campion european și are în palmares 9 titluri în Serie A

Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen

Radu Drăgușin, după golul marcat în poarta lui Inter / Profimediaimages

Genoa a găsit un înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! Fundaşul român este pe punctul de a fi transferat de Tottenham, pentru aproximativ 30 de milioane de euro, iar în locul lui poate ajunge un fost campion european. Leondardo Bonucci este varianta găsită de conducătorii „grifonilor” pentru a suplini o posibilă plecare a lui Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin şi Bonucci au fost coechipieri la Juventus. Fundaşul care are 121 de selecţii şi 8 goluri în naţionala Italiei a ajuns în septembrie la Union Berlin, dar nu s-a acomodat. A fost titular de 6 ori şi ar putea reveni în Serie A în această iarnă.

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin la Genoa

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, citaţi de romapress.net, anunţă că veteranul de 36 de ani negociază cu Genoa, după ce tratativele cu AS Roma au picat. Fundaşul care a câştigat 9 titluri în Serie A (unul cu Inter, opt cu Juventus) ar fi tentat să accepte propunerea şefilor lui Genoa.

Campion european cu Italia, în 2020, Bonucci sper să prindă minute înainte de EURO 2024. Bonucci visează să fie convocat de Luciano Spalleti la turneul final din acest an. Totuşi, venirea lui la Genoa depinde de plecarea lui Radu Drăguşin.

Radu Drăgușin este pe punctul de a deveni cel mai scump jucător român din istorie. Negocierile pentru transferul lui sunt pe ultima sută de metri. Fundașul de 21 de ani și-a dat deja acordul pentru a ajunge la Tottenham.

Reclamă

Radu Drăgușin a acceptat deja propunerea lui Tottenham pentru un contract pe lungă durată. Negocierile cu Genoa pentru fundașul român sunt în desfășurare.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, Spurs încearcă să obțină transferul pentru 25 de milioane de euro. Negocierile avansează”, a precizat Fabrizio Romano pe 31 decembrie.

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

S-a aflat cine este campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Anunțul momentului tocmai a fost făcut de jurnaliștii de la Sky Sport. Aceștia au dezvăluit că se dă o luptă nebună pentru semnătura fundașului român de la Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sport.sky.it, Napoli este echipa care nu renunță la jucătorul de 21 de ani. Aurelio De Laurentiis îl dorește îl aducă pe Drăgușin la deținătoarea titlului din Serie A. Pregătește o ofertă cu care să îl oprească pe internaționalul român din drumul spre Premier League.

Radu Drăgușin este cel mai fierbinte nume de pe piața transferurilor. De el se interesează mai multe cluburi, atât pentru calitățile sale defensive, cât și pentru abilitățile de marcator. Este dorit de Napoli, dar și de Tottenham. Dacă Genoa va primi oferta potrivită, îi va fi greu să spună nu!

Clubul rossoblu îl evaluează la 30 de milioane de euro. Tottenam ar putea prezenta o primă ofertă scrisă în următoarele zile. Totuși, între Napoli și Genoa s-a deschis discuția în privința lui Zanoli, astfel că azzurrii ar putea profita. De Laurentiis a promis că va face o campanie de transferuri spectaculoasă„, anunță sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și