Închide meniul

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Sky Sport: „Cel mai fierbinte nume!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 17:03

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Sky Sport: „Cel mai fierbinte nume!

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăguşin, în meciul cu Juventus / Profimediaimages

S-a aflat cine este campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Anunțul momentului tocmai a fost făcut de jurnaliștii de la Sky Sport. Aceștia au dezvăluit că se dă o luptă nebună pentru semnătura fundașului român de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.sky.it, Napoli este echipa care nu renunță la jucătorul de 21 de ani. Aurelio De Laurentiis îl dorește îl aducă pe Drăgușin la deținătoarea titlului din Serie A. Pregătește o ofertă cu care să îl oprească pe internaționalul român din drumul spre Premier League.

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin este cel mai fierbinte nume de pe piața transferurilor. De el se interesează mai multe cluburi, atât pentru calitățile sale defensive, cât și pentru abilitățile de marcator. Este dorit de Napoli, dar și de Tottenham. Dacă Genoa va primi oferta potrivită, îi va fi greu să spună nu!

Clubul rossoblu îl evaluează la 30 de milioane de euro. Tottenam ar putea prezenta o primă ofertă scrisă în următoarele zile. Totuși, între Napoli și Genoa s-a deschis discuția în privința lui Zanoli, astfel că azzurrii ar putea profita. De Laurentiis a promis că va face o campanie de transferuri spectaculoasă„, anunță sursa citată anterior.

Radu Drăgușin este pe punctul de a deveni cel mai scump jucător român din istorie. Negocierile pentru transferul lui sunt pe ultima sută de metri. Fundașul de 21 de ani și-a dat deja acordul pentru a ajunge la Tottenham.

Reclamă

Specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano a anunțat că Tottenham este dispusă să achite 25 de milioane de euro. Genoa ține însă de preț și vrea cu 5 milioane mai mult! Chiar și așa, se poate ajunge în următoarele ore la o înțelegere.

Radu Drăgușin a acceptat deja propunerea lui Tottenham pentru un contract pe lungă durată. Negocierile cu Genoa pentru fundașul român sunt în desfășurare.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, Spurs încearcă să obțină transferul pentru 25 de milioane de euro. Negocierile avansează”, a precizat Fabrizio Romano pe 31 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Clauza prin care Radu Drăguşin va putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid pentru 80 de milioane de euro

Spurs îi oferă internaţionalului nostru un contract valabil pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Dar asta nu e tot. Prosport.ro anunţă ce clauză uriaşă va avea românul în noua sa înţelegere cu Tottenham. Cluburile uriaşe din afara Premier League, precum PSG, Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen, vor fi nevoite să achite 80 de milioane de euro pentru a-l transfera în viitor pe Radu.

Chiar dacă aceasta este o clauză uriaşă, ea este impusă de staff-ul românului, care este pus la curent cu duritatea cu care oficialii lui Spurs negociază transfeerurile de marcă. Astfel, dacă această clauză va rămâne în picioare, orice club care va achita în viitor 80 de milioane de euro îl va cumpăra pe loc pe fundaşul cotat acum la 20 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și