Închide meniul
VIDEO

Inter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2024, 8:33 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 10:14

Reclamă
Inter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano

Inter a sărbătorit titlul pe muzică românească

Jucătorii lui Inter, petrecere în vestiar / Colaj Instagram

Inter a devenit matematic campioană în Serie A şi a sărbătorit titlul pe muzică românească. A fost nebunie totală la Milano, după ce nerazzurrii au câştigat „Derby della Madonnina”. Au învins-o pe AC Milan, scor 2-0, şi au declanşat sărbătoarea chiar în faţa marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Simone Inzaghi au petrecut pe teren, în faţa fanilor, după care au mutat distracţia în vestiar. Au apărut imagini fabuloase din vestiar, cu starurile Interului care cântă şi dansează pe o piesă românească.

Inter a sărbătorit titlul pe muzică românească

Din boxe a răsunat maneaua „Made in Romania”, care este interpretată de Ionuţ Cercel. A fost show total şi chiar s-a făcut o horă în mijlocul vestiarului. Pe refren a fost o adevărată explozie de bucurie.

Reclamă

Petrecerea este aici„, a fost mesajul postat chiar şi pe contul oficial al Serie A.

@seriea 🕺 THE PARTY IS HEREEE 🍾🖤💙 #INTERGALACTIC #scudetto2024 #seriea #tiktokcalcio #tiktokfootball #MilanInter

♬ suono originale – Lega Serie A

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile s-au viralizat imediat pe reţelele sociale. Piesa „Made in Romania” a fost dusă în vestiarul lui Inter de Hakan Calhanoglu. Acesta a dezvăluit, în timpul unui interviu, că este melodia lui preferată.

Pasiunea mea este muzica, îmi place mult muzica. Melodia mea preferată acum este «Made in Romania». O știți? Iali-iali-iali„, spunea mijlocaşul lui Inter.

@inter Crazy Calha 😂😂😂 #ForzaInter #Hakan #Calhanoglu #TikTok #Calcio #TikTokCalcio #Football

♬ original sound – .

Inter a câştigat „Derby della Madonnina” şi a devenit campioana Italiei

Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei.

Inter a deschis scorul relativ repede, în minutul 18, când a marcat Acerbi. În continuare, Thuram a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 38, dar şi Sommer a avut câteva intervenţii salvatoare în poarta oaspeţilor. Thuram şi-a trecut însă numele pe lista marcatorilor, imediat după pauză, în minutul 49. Milan a redus din diferenţă în minutul 80, prin Tomori. Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, în minutul 90+3, Theo Hernandez (AC Milan) şi Dumfries (Inter). AC Milan a mai avut un jucător eliminat, în minutul 90+7, pe Davide Calabia,şi Inter s-a impus cu 2-1. Echipa lui Simone Inzaghi a devenit matematic campioană a Italiei, cucerind titlul cu numărul 20 din istorie.

Într-un alt meci, AS Roma a pierdut cu 1-3, pe teren propriu, meciul cu Bologna. Azmoun (min. 56) a marcat pentru gazde, în timp ce bolognezii au înscris prin El Azzouzi (min. 14), Zirkzee (min. 45) şi Saelemaekers (min. 65).

Reclamă

În clasament, Inter Milano are 86 de puncte şi este matematic campioană, Milan este pe locul secund, cu 69 de puncte, Bologna este pe 4, cu 62 de puncte, iar AS Roma ocupă poziţia a cincea, cu 55 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și