Închide meniul

Napoli – Salernitana 1-1! Napoletanii au ratat şansa de a câştiga campionatul încă de astăzi! Toate rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 17:40

Napoli – Salernitana 1-1! Napoletanii au ratat şansa de a câştiga campionatul încă de astăzi! Toate rezultatele zilei, AICI

Napoli - Salernitana

Jucătorii lui Napoli, în timpul unui meci/ Profimedia

Napoli – Salernitana se joacă ACUM! Inter a învins-o categoric pe Lazio, scor 3-1. Pentru Inter, au marcat Martinez (două goluri) și Gosens, în timp ce unica reușită a celor de la Lazio a fost semnată de Anderson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma înfrângerii suferite de Lazio, Napoli ar putea deveni campioană astăzi, după 33 de ani, dacă se va impune în meciul cu Salernitana.

Napoli – Salernitana 1-1! Napoletanii au ratat şansa de a câştiga titlul astăzi!

Min. 95: Final de meci! Napoli – Salernitana se încheie 1-1! Napoletanii au ratat şansa de a câştiga titlul astăzi!

Min. 84: Napoli – Salernitana 1-1! B. Dia a egalat cu un şut plasat!

Min. 62: Napoli – Salernitana 1-0! M. Olivera a deschis scorul la Npaoli! Napoletanii sunt în acest moment campionii Italiei!

Reclamă

Pauză la Napoli – Salernitana! Scorul e în continuare 0-0!

Min. 1: Începe meciul dintre Napoli şi Salernitana!

Inter – Lazio 3-1: Final de meci!

Reclamă 4 / 0/3

Inter – Lazio 3-1: Martinez înscrie în minutul 90.

Inter – Lazio 2-1: Gosens marchează în minutul 83.

Inter – Lazio 1-1: Martinez restabilește egalitetea în minutul 78.

Inter – Lazio 0-1: Gol Anderson! Oaspeții deschid scorul în minutul 30.

Inter – Lazio 0-0: Mkhitaryan marchează în minutul 26, însă golul este anulat pentru o poziție de ofsaid.

Inter – Lazio: A început meciul!

Echipele de start de la Inter – Lazio:

Reclamă

Inter: Onana – D’Ambrosio, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Correa, Lukaku
Antrenor: Simone Inzaghi

Lazio: Provedel – Hisaj, Casale, Romagnoli, Marusic – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
Antrenor: Maurizio Sarri

Inter vine după o victorie, în returul semifinalelor Cupei Italiei, în fața lui Juventus, 1-0. În prezent, formația milaneză se află pe locul 7 din Serie A, cu 54 de puncte obținute după 31 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Lazio a fost învinsă de Torino, 0-1, în ultima etapă de campionat. Echipa antrenată de Maurizio Sarri ocupă locul 2 în Serie A, cu 61 de puncte obținute, la 17 lungimi în spatele liderului Napoli.

Napoli – Salernitana, meciul care ar putea decide campioana Italiei

Napoli ar putea să devină, matematic, campioana Italiei, cu șase etape înainte de finalul sezonului, dacă o va învinge pe Salernitana, iar Lazio nu va obține o victorie în fața lui Inter.

Napoli a învins-o pe Juventus, 1-0, în ultima etapă de campionat. Formația napoletană este lider autoritar în Serie A, cu 78 de puncte obținute.

Totodată, în cel mai recent meci din Serie A, Salernitana s-a impus în fața celor de la Sassuolo, 3-0. Salernitana ocupă locul 14 în campionat, cu 33 de puncte.

Echipele probabile de la Napoli – Salernitana:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Kim, Juan Jesus, Olivera – Anguissa, Lobotka, Ndombele – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia
Antrenor: Luciano Spalletti

Salernitana: Ochoa – Lovato, Gyomber, Pirola – Kastanos, Coulibaly, Vilhena, Bradaric – Candreva, Dia, Botheim
Antrenor: Paulo Sousa

Luciano Spalletti: „Am parcurs un drum mai dificil până în vârf!”

„Eu nu am călătorit niciodată cu clasa întâi și cu loc la fereastră, ci doar am făcut autostopul. Să ajung în situația de a deveni campion răsplătește toate sacrificiile. Simți un pic de statisfacție când pleci dintr-o poziție normală, ca mulți alții, și ajungi apoi la maximum.

Am fost luat la mișto pentru că aveam ghetele de joc cu mine pe bancă. Pentru că eu mi le-am dorit de mic copil, dar nu aveam bani să le cumpăr, așa că uneori am vrut să le încalț. Am parcurs un drum mai dificil până în vârf, spre deosebire de alții care, probabil, au știut să câștige ca fotbaliști posibilitatea de a antrena o echipă importantă”, a declarat Luciano Spalletti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Salernitana.

Cele mai tari meciuri din Europa

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și