Închide meniul

Inter şi AC Milan, luptă nebună pentru titlu în Serie A! Campioana Italiei se decide în ultima etapă. Toate calculele

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 23:41

Reclamă
Inter şi AC Milan, luptă nebună pentru titlu în Serie A! Campioana Italiei se decide în ultima etapă. Toate calculele

Inter şi AC Milan, luptă nebună pentru titlu în Serie A

Inter şi AC Milan se lupăt pentru titlu în Serie A / Profimedia

Inter şi AC Milan duc o luptă nebună pentru titlu în Serie A. După rezultatele din penultima etapă, distanţa dintre cele două echipe este de doar 2 puncte, astfel că titlul se va decide în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan a învins-o pe Atalanta pe teren propriu, scor 2-0, şi putea să devină campioana Italiei chiar la finalul acestei etape. Totuşi, rivala Inter a avut un cuvânt greu de spus.

Inter şi AC Milan, luptă nebună pentru titlu în Serie A

Cagliari – Inter s-a terminat 1-3. Matteo Darmian a deschis scorul, iar Lautaro Martinez a majorat avantajul campioanei en-titre. Echipa lui Răzvan Marin a redus din diferenţă prin Charalampos Lykogiannis, dar Inter a obţinut victoria, după ce acelaşi Martinez a reuşit „dubla”. Echipa la care evoluează Ionuţ Radu este la 2 puncte în spatele rivalilor de la AC Milan.

Cum arată lupta pentru titlu din ultima etapă:

Calculele pentru titlu:

Reclamă

AC Milan, tot mai aproape de titlu după victoria cu Atalanta

AC Milan, echipa la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atalanta, în penultima etapă din Serie A. A fost primul succes din 2014 încoace pe teren propriu împotriva Atalantei. Valentin Mihăilă a fost rezervă, la fel ca Tătăruşanu la Milan.

Au marcat Leao ’56 şi Hernandez ’75, iar „diavolii” sunt mai aproape ca niciodată de titlu. Au nevoie de o victorie sau o remiză în ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Tot duminică, Napoli a învins pe teren propriu Genoa, scor 3-0 (goluri Osimhen ’32, Di Lorenzo ’64, Lobotka ’81).

Inter a câştigat Cupa Italiei

Inter Milano a câştigat, miercuri, Cupa Italiei, după ce a învins, în finală, la Roma, cu scorul de 4-2 (1-0, 2-2), după prelungiri, pe Juventus Torino. Au marcat: Barella ‘7, Calhanoglu ’80 (p), Perisici ‘ 98 (p), ‘102 / Alex Sandro ’50, Vlahovici ’52.

Este cea de-a 8-a Cupă câștigată de Inter, după cele din 1939, 1978, 1982, 2005, 2006, 2010 și 2011.

Antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, a fost eliminat de pe banca de rezerve, în minutul 102, pentru un conflict cu o persoană din staff-ul lui Inter. Tehnicianul a fost un car de nervi.

”Cineva de la Inter a trecut și m-a lovit cu piciorul. Nu știu cine era, dar normal că m-am enervat. E omenesc! Apoi a venit arbitrul și m-a dat afară… Dar nu schimbă cu nimic ce știm deja. Trebuie să-i felicităm pe Inter pentru că au câștigat. Terminăm un an în care nu am câștigat nici măcar un trofeu. Trebuie să ne păstrăm nervii și să câștigăm!

Echipa a avut o prestație bună și e păcat. Am jucat bine. Îmi pare rău că nu am putut reveni în lupta pentru titlu în Serie A. Aceasta putea să fie revanșa. Episoadele sunt pro și contra, dar le mulțumesc băieților. Am atins obiectivul care părea greu – calificarea în Champions League”, a declarat Massimiliano Allegri, citat de gazzetta.it.

Pentru Inter, acesta este al optulea trofeu al Cupei Italiei din istorie, primul din 2011. Juventus era deţinătoarea trofeului, pe care l-a câştigat de 14 ori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și