Închide meniul

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți și a fost eliminat în Juventus – Inter 2-4: ”M-a lovit cu piciorul, normal că m-am enervat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 9:09

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți și a fost eliminat în Juventus – Inter 2-4: ”M-a lovit cu piciorul, normal că m-am enervat!”

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți și a fost eliminat în Juventus - Inter 2-4

Massimiliano Allegri, ceartă cu arbitrul în finala Cupei Italiei / Profimedia

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți și a fost eliminat în finala Cupei Italiei, Juventus – Inter 2-4. La final, antrenorul ”Bătrânei Doamne” a explicat criza de nervi pentru care arbitrul i-a acordat cartonașul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Allegri susține că un membru din staff-ul lui Inter l-a lovit cu piciorul, motiv pentru care a răbufnit. Totuși, tehnicianul a ținut să o felicite pe Inter, care a câștigat finala Cupei Italiei. Este cea de-a 8-a Cupă câștigată de Inter, după cele din 1939, 1978, 1982, 2005, 2006, 2010 și 2011.

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți și a fost eliminat în Juventus – Inter 2-4

”Cineva de la Inter a trecut și m-a lovit cu piciorul. Nu știu cine era, dar normal că m-am enervat. E omenesc! Apoi a venit arbitrul și m-a dat afară… Dar nu schimbă cu nimic ce știm deja. Trebuie să-i felicităm pe Inter pentru că au câștigat. Terminăm un an în care nu am câștigat nici măcar un trofeu. Trebuie să ne păstrăm nervii și să câștigăm!

Echipa a avut o prestație bună și e păcat. Am jucat bine. Îmi pare rău că nu am putut reveni în lupta pentru titlu în Serie A. Aceasta putea să fie revanșa. Episoadele sunt pro și contra, dar le mulțumesc băieților. Am atins obiectivul care părea greu – calificarea în Champions League”, a declarat Massimiliano Allegri, citat de gazzetta.it.

Inter a învins-o pe Juventus în finala Cupei Italiei

Inter Milano a câştigat, miercuri, Cupa Italiei, după ce a învins, în finală, la Roma, cu scorul de 4-2 (1-0, 2-2), după prelungiri, pe Juventus Torino. Au marcat: Barella ‘7, Calhanoglu ’80 (p), Perisici ‘ 98 (p), ‘102 / Alex Sandro ’50, Vlahovici ’52.

Reclamă

Antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, a fost eliminat de pe banca de rezerve, în minutul 102, pentru un conflict cu o persoană din staff-ul lui Inter. Tehnicianul a fost un car de nervi.

Pentru Inter, acesta este al optulea trofeu al Cupei Italiei din istorie, primul din 2011. Juventus era deţinătoarea trofeului, pe care l-a câştigat de 14 ori.

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League. Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, i-a atacat, în discursul său la congresul organizaţiei, pe cei care au încercat să înfiinţeze o competiţie pirat, Superliga Europei.

Reclamă 4 / 0/3

În discursul său rostit miercuri dimineaţă la Viena, Austria, Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a apărat modelul fotbalului european şi i-a abordat sever pe promotorii Superligii Europei.

„În primul rând, se poate face apel. Când procesul se va încheia, putem acționa. E posibil să pedepsim orice club, dar unii se îndoiesc și greșesc. Regulile sunt pentru toată lumea. Dacă ar fi să comentez ce spun oamenii în fiecare zi… se plâng mereu că UEFA încasează miliarde, dar 93,5% din venituri merg către cluburi. Cum să explici asta când nimeni nu ascultă?

Mă credeți sau nu, toate cluburile sunt tratate la fel, indiferent dacă sunt din Slovenia, țara mea, sau din alte campionate mari ale Europei. Sigur că este posibil să le excludem (n.r – pe Real Madrid, Barcelona și Juventus), însă este decizia Comisiei Disciplinare a UEFA, care este independentă”, a spus Aleksander Ceferin, citat de Daily Mail.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și