Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu a gafat la două goluri în Cremonese – Napoli 1-4! Nota surprinzătoare primită de român, după „corecția” din Serie A

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 21:35

Ionuț Radu a gafat la două goluri în Cremonese – Napoli 1-4! Nota surprinzătoare primită de român, după „corecția din Serie A

Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, în tricoul lui Cremonese/ Profimedia

Ionuț Radu a gafat la două goluri în Cremonese – Napoli 1-4, în etapa a 9-a din Serie A. Portarul român a ieșit eronat la două centrări în partida din această seară, iar trupa lui Luciano Spalletti a profitat. Radu a avut și câteva intervenții salvatoare și a primit o notă surprinzătoare la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cremonese a fost învinsă categoric de Napoli, liderul la zi din Serie A. Echipa lui Ionuț Radu rămâne pe penultimul loc, fără victorie în acest sezon.

Ionuț Radu a gafat la două goluri în Cremonese – Napoli 1-4!

Politano a deschis scorul pentru Napoli în minutul 26, din penalty, și a stabilit scorul pauzei. Cremonese a restabilit egalitatea la două minute după startul reprizei a doua, prin Dessers.

Echilibrul de pe tabelă s-a „rupt” din nou în minutul 76. Rui a centrat la bara a doua, iar Ionuț Radu a ezitat și i-a oferit lui Simeone șansa să facă 2-1 pe tabelă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Napoli a mai lovit de două ori în prelungiri. În minutul 90+2, Lozano a reluat în poarta rămasă goală după ce Kvaratskhelia l-a servit ideal, la o fază la care Radu n-a avut nicio șansă să intervină. Goalkeeper-ul român a repetat greșeala de la golul 2 al napoletanilor în minutul 90+4.

Radu a ieșit târziu la o centrare a lui Di Lorenzo, iar Olivera, complet scăpat din marcaj de fundașii lui Cremonese, a trimis cu capul în plasă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Ionuț Radu după gafele din Cremonese – Napoli 1-4

Totuși, Ionuț Radu a avut și o serie de parade excelente în poarta lui Cremonese. Per total, Napoli a expediat 21 de șuturi, dintre care 10 pe cadrul porții românului. Chiar dacă a încasat 4 goluri, Radu a fost răsplătit cu nota 6.7 de Sofascore, a 3-a cea mai mare notă din echipa lui Cremonese.

Doar Cyriel Dessers (7.0) și Soualiho Meite (6.8) l-au întrecut pe internaționalul român. Nota lui Radu este mai mare și decât cea a portarului lui Napoli, Alex Meret (6.4).

Ionuț Radu a fost integralist în toate cele 9 etape din Serie A și a încasat 19 goluri. Cremonese a rămas pe penultimul loc în Italia, cu numai 3 puncte acumulate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și