Închide meniul

Ionuț Radu a izbucnit în lacrimi după greșeala monumentală comisă, dar nu l-a impresionat pe Samir Handanovic. Ce a făcut căpitanul lui Inter

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 12:00

Ionuț Radu a izbucnit în lacrimi după greșeala monumentală comisă, dar nu l-a impresionat pe Samir Handanovic. Ce a făcut căpitanul lui Inter

Ionuț Radu a comis o gafă uriașă în Bologna - Inter 2-1

Ionuț Radu este portarul lui Inter / Profimedia

Ionuț Radu a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei, însă nu l-a impresionat pe căpitanul Samir Handanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a bufnit în plâns după meciul dintre Bologna și Inter. Portarul român a fost consolat de mai mulți coechipieri, însă nu și de căpitanul “nerazzurrilor”, Samir Handanovic.

Samir Handanovic l-a ignorat total pe Ionuț Radu, după gafa monumentală a românului

Portarul sloven, titular obișnuit la Inter, a trecut pe lângă Radu fără să întoarcă privirea. Atitudinea rece a lui Handanovic a fost observată de jurnaliștii italieni.

„După fluierul final, Ionut Radu, dezamăgit de greșeala care i-a oferit victoria Bolognei, a izbucnit în lacrimi de disperare. Fostul portar al lui Genoa a conștientizat că eroarea sa o poate costa titlul pe Inter și nu și-a putut găsi liniștea.

S-a discutat însă și despre reacția căpitanului lui Inter, Samir Handanovic. Portarul titular al nerazzurrilor, care a cedat postul miercuri seară din cauza unei accidentări, nici nu și-a întors privirea către coechipierul său care plângea și s-a dus direct la vestiare.

Reclamă

În același timp, Correa, Cordaz si Dumfries au încercat să-l consoleze pe Radu. Fundașul olandez a devenit chiar protagonistul unui gest frumos, punându-se în fața camerelor pentru a le împiedica să transmită disperarea coechipierului său. Așadar, două reacții complet opuse.”, a notat eurosport.it, după Bologna – Inter 2-1.

Ionuț Radu, ignorat total de Samir Handanovic
Ionuț Radu, ignorat total de Samir Handanovic (sursa: eurosport.it)

Inter are emoții uriașe în cursa pentru Scudetto, după gafa lui Radu

Samir Handanovic a acuzat dureri la spate înaintea partidei cu Bologna, iar Simone Inzaghi a fost nevoit să apeleze la o schimbare de urgență. Prin urmare, Ionuț Radu a fost trimis în primul “11”, bifând prima apariție din actualul sezon din Serie A.

În urma înfrângerii cu Bologna, Inter a ratat șansa să devină lider în Italia și tremură în lupta pentru Scudetto. Cu 4 runde rămase până la finalul stagiunii, trupa lui Simone Inzaghi se află la două puncte în spatele lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Simone Inzaghi a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu

„Nu vă faceţi probleme, e un portar excelent. A jucat foarte bine cu Empoli şi se pregăteşte foarte bine. Are încrederea mea şi a colegilor săi. Dacă se întâmpla la 3-0 era diferit”, a declarat Simone Inzaghi, citat de gazzetta.it.

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ionuț Radu a bifat în această seară cea de-a 5-a apariție în poarta lui Inter, în toate competițiile.

Goalkeeper-ul de 24 de ani mai apărase într-un singur meci în stagiunea curentă, cu Empoli, în Cupa Italiei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și