Închide meniul

Ionuţ Radu, apărat de Simone Inzaghi după gafa care o poate costa titlul pe Inter: „E un portar excelent! Are încrederea mea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2022, 0:05

Ionuţ Radu, apărat de Simone Inzaghi după gafa care o poate costa titlul pe Inter: „E un portar excelent! Are încrederea mea!

Ionuţ Radu a comis o gafă colosală în Bologna - Inter 2-1. Ce se întâmplă cu el şi cu George Puşcaş

Ionuţ Radu a gafat uluitor / Profimedia

Ionuț Radu a comis o greșeală incredibilă în meciul Bologna – Inter 2-1, din Serie A. Portarul român a dat pe lângă minge, iar oaspeții au marcat golul victoriei. La final, Simone Inzaghi a sărit în apărarea elevului său, care a fost făcut praf de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost titularizat de urgență în poarta lui Inter, după ce Samir Handanovic a acuzat probleme la spate. Portarul român n-a reușit să profite de șansă, ba chiar a comis o gafă colosală. Totuşi, antrenorul campioanei a transmis că are încredere deplină în Radu.

Simone Inzaghi a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu

„Nu vă faceţi probleme, e un portar excelent. A jucat foarte bine cu Empoli şi se pregăteşte foarte bine. Are încrederea mea şi a colegilor săi. Dacă se întâmpla la 3-0 era diferit”, a declarat Simone Inzaghi, citat de gazzetta.it.

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Ionuț Radu a bifat în această seară cea de-a 5-a apariție în poarta lui Inter, în toate competițiile.

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o” pe Inter

În minutul 82 al meciului de la Bologna, Ionuț Radu a dat pe lângă minge și i-a făcut un „cadou” incredibil lui Nicola Sansone, care a înscris cel mai ușor gol al carierei. La final, portarul român a fost criticat aspru în presa din Italia, după eroarea impardonabilă care o poate costa titlul pe Inter.

Reclamă

„Să spui că a avut o prestație atentă timp de 82 de minute… apoi a venit ‘crima’, acea atingere care îi oferă Bolognei victoria și care poate cântări mai mult decât decisiv în lupta pentru Scudetto. Cu această înfrângere, Inter nu mai este stăpâna propriului destin.”, au scris jurnaliștii tuttomercatoweb.

Ionuț Radu n-a scăpat nici de criticile celor de la Gazzetta dello Sport.

„Harakiri Inter: Radu i-a dat punctele Bolognei”, a titrat celebra publicație din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

„În minutul 82, după un out de margine, Radu a comis o greșeală incredibilă și i-a pus pe tavă golul victoriei lui Sanson. Radu l-a înlocuit pe Handanovic, care a acuzat dureri la spate.”, a notat gazzeta.it.

„Inter a ratat în cel mai spectaculos mod posibil șansa să o detroneze pe Milan. Greșeală zgomotoasă comisă de Radu, care a ratat mingea și i-a oferit lui Samson șansa să își treacă numele pe lista marcatorilor.”, a scris și Corriere dello Sport.

Inter a ratat șansa să devină lider în Serie A

Inter se afla la două puncte în spatele liderului AC Milan, înainte meciului cu Bologna. Gafa românului ar putea cântări enorm, ținând cont că au mai rămas 4 etape până la finalul sezonului din Serie A.

Ionuț Radu a bifat în această seară cea de-a 5-a apariție în poarta lui Inter, în toate competițiile.

Samir Handanovic, titularul obișnuit din poarta lui Inter, a acuzat probleme fizice înaintea meciului restant din campionatul Italiei. Astfel, Simone Inzaghi l-a trimis de urgență în echipa de start pe Radu, care mai bifase o singură apariție în acest sezon. Radu apărase ultima dată în meciul cu Empoli, din Cupa Italiei.

În Serie A, Radu nu mai jucase din luna mai a anului trecut. Atunci, goalkeeper-ul român a fost integralist, iar Inter a învins-o cu 3-1 pe AS Roma.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și