Închide meniul

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Decizia luată de nerazzurri care nu îi mai dă nicio şansă românului

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 11:42

Reclamă
Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Decizia luată de nerazzurri care nu îi mai dă nicio şansă românului

Ionuţ Radu pleacă de la Inter!

Ionuţ Radu, dărâmat după gafa din meciul cu Bologna / Profimedia Images

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Samir Handanovic s-a înţeles cu nerazzurrii pentru un contract pe încă un sezon, în timp ce Andre Onana va veni în această vară liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veteranul sloven de 37 de ani avea un salariu de 4.1 milioane de euro la Inter, dar înţelegerea cea nouă îi aduce o scădere până la 2.5 milioane de euro pentru următoarea stagiune.

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Samir Handanovic rămâne pe Meazza

Gazzetta dello Sport susţine că Handanovic va rămâne portarul numărul 1 la Inter, în timp ce Onana ar prinde nişte meciuri care să îl ajute să devină titular în sezonul viitor. Astfel că Ionuţ Radu iese total din calculele lui Simone Inzaghi.

Această decizie are legătură, cel mai probabil, şi cu gafa din meciul cu Bologna, care a cântărit enorm în lupta pentru titlu. Portarul nostru a scăpat o minge şi nerazzurrii au pierdut meciul de pe Dall’Ara, care, în cazul unei victorii, i-ar fi adus pe primul loc în Serie A.

Două cluburi sunt interesate să îl împrumute pe portarul cotat la 4 milioane de euro, nota fcinternews.it, la începutul lunii.

Reclamă
Reclamă

Cele două echipe sunt Lecce şi Cremonese, recent promovate în Serie A. Ambele l-au contactat pe agentul jucătorului, Oscar Damiani, iar portarul român are câteva săptămâni la dispoziţie să ia o decizie.

Edi Iordănescu, susţinere totală pentru Ionuţ Radu

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu, care a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Selecţionerul României este de părere că tânărul portar are şanse mari să devină titular la echipa naţională. Totuşi, Edi Iordănescu a tras şi un semnal de alarmă pentru Ionuţ Radu.

Reclamă

„Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu un viitor frumos. Oricine greșește și atunci când nu aperi un sezon întreg există și riscul unor momente mai puțin fericite.

Nu este doar greșeala lui, cu siguranță că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui. E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru carieră lui”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Radu, încurajat de fanii lui Inter

După ce în seara meciului cu Bologna, suporterii de pe Meazza l-au criticat dur pe Ionuţ Radu, la câteva zile după greşeala uriaşă, aceştia au revenit la sentimente mai bune şi au avut un mesaj superb la adresa internaţionalului nostru.

”Furioși, dar pentru totdeauna îndrăgostiți. Forza Radu”, e mesajul special pentru Radu, care însă nu a mai prins niciun minut pe teren în acest final de campionat, în care Inter mai are şanse infime la câştigarea unui nou Scudetto.

”Ionuț Radu este un profesionist desăvârșit, un jucător pe care îl place toată lumea. Nu îmi place să folosesc portarii prin rotație, cred în ierarhii. Ionuț mi-a dat încredere mereu la antrenamente și nu mi-am dat seama că are nevoie de alte câteva meciuri. Asta e tot.

Are parte de toată încrederea mea și eu cred că are o carieră importantă în față, chiar dacă în acest an a jucat puțin” – Simona Inzaghi, înainte de Udinese – Inter 1-2.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și