Închide meniul

Jose Mourinho, după ce Juventus a primit cele 15 puncte înapoi: „Credeam că vestea va veni la ora 9”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2023, 10:46

Jose Mourinho, după ce Juventus a primit cele 15 puncte înapoi: „Credeam că vestea va veni la ora 9

Jose Mourinho, după ce Juventus a primit cele 15 puncte înapoi

Jose Mourinho, în timpul meciului Roma - Feyenoord / Profimedia Images

Jose Mourinho a avut o primă reacţie după ce Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte cu care fusese penalizată. După decizia luată de Colegiul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian, bianconerii au urcat pe 3 în Serie A, cu 3 puncte în faţa Romei condusă de „The Special One”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho a anunţat cu mai mult timp în urmă că îşi face calculele pentru locurile de Champions League, cu Juventus scăpată de depunctare, şi a ţinut să le aducă tuturor aminte asta, după calificarea Romei în semifinale Europa League.

Jose Mourinho, după ce Juventus a primit cele 15 puncte înapoi

„Sunt în Italia de patru ani. V-am spus în ultimele trei luni să uitaţi de sancţiunea lui Juventus. Vestea a venit azi la ora 6. Credeam că ne vor anunţa asta la ora 9”, a spus Mourinho, la conferinţa de presă de după duelul cu Feyenoord.

După ce a primit înapoi cele 15 puncte, Juventus a urcat pe locul trei în Serie A, având în prezent 59 de puncte. Astfel, lupta pentru un loc care să asigure prezenţa în grupele UEFA Champions League s-a încins. AS Roma este la trei puncte distanţă de „Bătrâna Doamnă”, iar AC Milan şi Inter rămân, pentru moment, out din top 4 al clasamentului din Italia.

Jose Mourinho, după calificarea Romei în semifinalele Europa League

Jose Mourinho a avut mult de suferit pentru calificarea în semifinalele Europa League. Romanii au fost egalaţi în minutul 80 de Feyenoord, dar au fost salvaţi de Paulo Dybala. Intrat pe teren în minutul 73, „La Joya” a trimis meciul în prelungiri după golul marcat în minutul 89. El Shaarawy şi Pellegrini au rezolvat calificarea în prelungiri.

Reclamă

Mourinho se poate întâlni în finala Europa League cu rivala Juventus. Pentru asta, capitolinii trebuie să treacă în semifinale de Bayer Leverkusen, iar bianconerii să o elimine pe Sevilla.

„Această echipă are calităţi, poate sunt alţii care au opinii diferite. Echipa a jucat foarte bine un meci care era greu de gestionat. Băieţii care au avut dorinţă şi inteligenţă au făcut un meci mare împotriva unei echipe bune. Am fost superiori.

Cu 150 de meciuri europene, am văzut tot ce puteam vedea. Le-am spus jucătorilor că va fi diferit, important era să fim calmi. Dybala şi-a găsit fericirea. A găsit un antrenor care îl iubeşte. El crede că ar putea juca în orice echipa mare a lumii şi ar face-o bine, dar şi-a găsit locul unde este iubit, la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns în punctul carierei mele unde jucătorii sunt mai importanţi. Ce-mi doresc este să fac fanii fericiţi, să îi pun pe jucători în postura de a putea deveni mai buni. Cred că fanii sunt mulţumiţi de ce facem acum. Avem limitele noastre, dar luptăm până în ultimul minut. Chiar şi când pierdem, suntem o familie şi sunt alături de ei. Acum, trebuie să ne odihnim şi să ne gândim la meciul de la Bergamo”, a mai spus Mourinho.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și