Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho, gest controversat în AS Roma – Monza 1-0. Motivul pentru care a fost eliminat în prelungirile partidei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 17:14

Jose Mourinho, gest controversat în AS Roma – Monza 1-0. Motivul pentru care a fost eliminat în prelungirile partidei

Jose Mourinho, gest controversat în AS Roma - Monza 1-0

Jose Mourinho și centralul Giovanni Ayroldi, în timpul meciului dintre AS Roma și Monza / Profimedia

Jose Mourinho a făcut un gest controversat în partida dintre AS Roma și Monza, încheiată cu scorul de 1-0. Tehnicianul gazdelor a fost eliminat în minutul 11 al prelungirilor, după ce a avut un conflic cu oficialii adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația tehnicianulu lusitan a reușit să se impună în partida care a contat pentru etapa a 9-a a sezonului de Serie A. Astfel, AS Roma se află, în momentul de față, pe locul al 6-lea în clasamentul intern.

Jose Mourinho, gest controversat în AS Roma – Monza 1-0. Imagini cu motivul pentru care a fost eliminat

Partida de pe Stadio Olimpico a fost decisă abia în minutul 90, de către El Shaarawy.  După ce a marcat acest gol, atacantul de la AS Roma a izbucnit în plâns, având în vedere controversele legate de numele său, apărute în ultimul timp din cauza scandalului pariurilor din Italia.

Reușita italianului a încis spiritele pe finalul partidei, iar Jose Mourinho a avut, înainte de ultimul fluier, un conflict cu oficialii celor de la Monza. Tehnicianul lusitan a ținut să le transmită adversarilor un mesaj, în minutul 90+11 al duelului dintre cele două echipe. Acesta le-a făcut semn să tacă, iar apoi a insinuat că aceștia ar plânge, având în vedere golul marcat de echipa sa în minutul 90 al duelului.

Reclamă

Centralul Giovanni Ayroldi a observat rapid gesturile făcute de „The Special One” și l-a eliminat. Astfel, gestul lusitanului a fost, practic, complet inutil, având în vedere faptul că duelul dintre cele două formații s-a încheiat 1 minut mai târziu.

Astfel, lusitanul nu va putea sta pe banca romanilor la duelul cu Inter Milano, care va avea loc în următoarea etapă de Serie A. Până atunci, pentru AS Roma urmează partida cu Slavia Praga, din cadrul grupelor UEFA Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Jose Mourinho, după ce a fost eliminat în AS Roma – Monza 1-0

La finalul partidei, tehnicianul gazdelor a ținut să menționeze faptul că incidentul din minutul 90+11 nu l-a afectat prea tare, având în vedere faptul că echipa sa a obținut cele 3 puncte. De asemenea, în mod surprinzător, lusitanul i-a lăudat pe jucătorii adverși pentru jocul bun pe care l-au prestat.

„Contează faptul că am obținut cele 3 puncte, este cel mai important lucru. Cred totuți că ar trebui menționat faptul că cei de la Monza au jucat foarte bine. Am ratat multe ocazii, am lovit bara de 2 ori, dar și ei ar fi putut să câștige meciul.

Sunt foarte fericit pentru că am obținut cele 3 puncte, am mai avut meciuri în care am jucat bine și nu am câștigat. Totuși, astăzi am câștigat fără să avem prea multe merite, având în vedere că Monza a făcut un meci excelent”, a spus Jose Mourinho, după meci, citat de corrieredellosport.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și