Închide meniul

„Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!”. Declaraţie controversată a unui fost atacant de la Real Madrid şi AS Roma

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 17:06

„Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!. Declaraţie controversată a unui fost atacant de la Real Madrid şi AS Roma

Antonio Cassano: "Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!"

Jose Mourinho, criticat dur de Antonio Cassano / Profimediaimages

  • Antonio Cassano, atac la Jose Mourinho
  • Ce a declarat fostul atacant de la AS Roma

Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!„. Aceasta este declaraţia care a făcut deja înconjurul Italiei. Îi aparţine lui Antonio Cassano, fost jucător al lui Real Madrid şi AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor al 39 de goluri în 118 mecuri pentru AS Roma, Cassano l-a atacat dur pe antrenorul „lupilor”. A răbufnit după eşecurile capitolinilor cu Napoli şi Cremonese.

Antonio Cassano: „Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun!”

Nu știe să aranjeze o echipă pe teren. Chiar dacă joci cu echipa B, trebuie să o învingi pe Cremonese.

Reclamă

Jose Mourinho nu a fost niciodată un antrenor bun, a știut doar să vorbească cu mass-media și a fost un bun comunicator. E dezastru după dezastru la Roma. I-a făcut să cheltuiască mulți bani cu Nemanja Matic și Rui Patricio, acestea au fost deciziile lui”, a declarat Antonio Cassano pentru podcastul ‘Bobo TV’, citat de mundodeportivo.com.

Cassano a câştigat Supercupa Italiei cu AS Roma, în 2001. Titlul în Italia l-a câştigat cu AC Milan, în 2011. A devenit campion şi cu Real Madrid, în 2007.

Reclamă

„The Special One” mai are contract cu AS Roma până în 2024. Mourinho a devenit campion cu Porto (2003, 2004), Chelsea (2005, 2006, 2015), Inter (2009, 2010) şi Real Madrid (2012). Cu Roma a câştigat, anul trecut, Conference League. „Lupii” sunt, în momentul de faţă, pe locul 5 în Serie A.

Jose Mourinho, sărbătorit în vestiarul lui AS Roma

Jose Mourinho a împlinit 60 de ani și a fost sărbătorit în vestiar de jucătorii și staff-ul său de la AS Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho a fost așteptat cu un tort semnat cu mesajul „La mulți ani, Special One!”, și alte două prăjituri, în forma inițialelor sale, „JM1”. Antrenorul i-a acordat prima felie de tort căpitanului Lorenzo Pellegrini.

Mourinho, dorit pe banca unei foste campioane mondiale

The Special One” e gata să preia naţionala Braziliei. Tite a plecat după eliminarea suferită de Selecao în fața Croației, la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Oficialii Federaţiei au încercat să dea marea lovitură de imagine şi să îl aducă pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City a decis totuşi să îşi prelungească contractul cu liderul din Premier League. Nici Carlo Ancelotti nu a dorit să plece de la Real Madrid.

Şefii fotbalului brazilian şi-au îndreptat atenţia asupra lui Jose Mourinho şi, din primele informaţii, l-au convins să vină pe banca deţinătoarei a cinci titluri mondiale.

Carlos Alberto, fostul fotbalist care l-a ajutat pe Mourinho să câştige titlul cu Porto, în 2004, a făcut un anunţ uriaş.

O să spun direct: poate că Mourinho va fi noul selecționer al Braziliei. De curând m-a întrebat dacă vreau să fiu secundul lui„, a dezvăluit Alborto.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune