Închide meniul

Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 14:13

Jose Mourinho, „pe făraş la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor!

Jose Mourinho, "pe făraş" la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor!

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma / Profimedia Images

Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma! Presa italiană scrie că cei de la AS Roma se gândesc să îl demită pe celebrul antrenor portughez din pricina rezultatelor slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea clubului i-ar fi găsit şi înlocuitor lui Mourinho, în persoana lui Antonio Conte. Conte e liber de contract după despărţirea de Tottenham.

Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma!

Informaţia a fost publicată de Sport Mediaset, care a fost citată de mai multe site-uri italiene, printre care şi tuttomercatoweb.com.

Roma este doar pe locul 13 în campionat, cu numai 8 puncte obţinute în 7 etape disputate. Etapa trecută romanii au reuşit să o învingă cu 2-0 pe nou-promovata Frosinone, după ce fuseseră învinşi cu 4-1 de echipa lui Radu Drăguşin, Genoa. Drăguşin a dat şi un assist în meciul cu Roma, la golul de 3-1.

Printre înfrângerile surprinzătoare din acest sezon ale Romei se numără şi cea cu Verona. Verona – Roma s-a încheiat 2-1, gazdele jucând pe final în 10 oameni, după ce Isak Hien a fost eliminat în minutul 84.

Reclamă

Jose Mourinho, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie: „E adevărat și asta!”

Jose Mourinho a avut o reacție arogantă, după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie. Antrenorul lusitan a subliniat totuși că echipa a ajuns în două finale europene consecutive, Conference League, în 2022, și Europa League, în 2023, cu el pe bancă.

AS Roma ajunsese pe locul 16 în Serie A după înfrângerea categorică înregistrată cu Genoa. Întrebat dacă este cel mai prost start de sezon din cariera sa, Jose Mourinho a avut o reacție tranșantă. Acesta a recunoscut că începutul acestei stagiuni este unul extrem de modest, însă, totodată, a subliniat faptul că AS Roma nu a ajuns niciodată în două finale europene consecutive.

„E adevărat că e cel mai prost start de sezon al Romei şi al meu, ca manager, dar e de asemenea adevărat că Roma nu a avut niciodată şansa să joace două finale de cupă europeană la rând în toată istoria sa”, a declarat Jose Mourinho, conform presei din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport nota faptul că de când s-a introdus sistemul cu trei puncte acordate la victorie, AS Roma nu a avut niciodată un start de sezon atât de slab.

La finalul meciului cu Genoa, și fanii s-au revoltat împotriva jucătorilor lui Jose Mourinho. Suporterii i-au băgat în „ședință” pe fotbaliștii de la AS Roma, cerându-le mai mult respect pentru faptul că își arată susținerea necondiționată pentru echipă.

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1

Radu Drăgușin a fost „de netrecut” în partida dintre Genoa și AS Roma, partidă încheiată cu scorul de 4-1. Fundașul român a avut o evoluție excelentă, și a fost lăudat în presa din Italia, ca urmare a victoriei reușite în fața lui Jose Mourinho.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida cu AS Roma. Genoa a obținut un succes fantastic în fața trupei lui Jose Mourinho, primul de pe teren propriu, după revenirea în Serie A.

„Grifonii” au deschis scorul încă din minutul 9, prin Gudmundsson. Ulterior, în minutul 22, AS Roma a reușit să egaleze prin Cristante, însă Genoa a intrat cu avantaj de 2-1 la vestiare, după ce Retegui a înscris pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, în minutul 74, Thorsby a marcat pentru 3-1, din pasa lui Radu Drăgușin. După un corner executat, internaționalul român a recentrat perfect pentru marcatorul golului trei al celor de la Genoa.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și