Închide meniul

Jose Mourinho, savuros! „The Special One” le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut: „Sunt singurul care îl poate avea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 16:32

Jose Mourinho, savuros! „The Special One le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut: „Sunt singurul care îl poate avea

Jose Mourinho le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut

Jose Mourinho s-a tatuat / Instagram

Jose Mourinho le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut. Antrenorul care a devenit campion în Conference League cu AS Roma a luat decizia să ajungă pe mâna unui artist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul în vârstă de 59 de ani a ales un mod spectaculos prin care să celebreze victoria obţinută de gruparea din Serie A pe 25 mai. „Lupii” s-au impus cu 1-0 în faţa lui Feyenoord, în finala disputată la Tirana şi arbitrată de Istvan Kovacs.

Jose Mourinho le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut

Mourinho a scris istorie în fotbalul mondial şi a devenit primul antrenor care câştigă cele mai importante trei competiţii continentale: UEFA Champions League, Europa League şi Conference League. Tehnicianul lusitan a apelat la artistul Alberto Marzari ca să îi facă un tatuaj unic, anunţă gazzetta.it.

Jose Mourinho şi-a anunţat fanii în urmă cu trei zile şi le-a dezvăluit că s-a tatuat. Le-a arătat bandajul pe care îl avea pe braţul drept. Acum le-a arătat şi ce desen a ales.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Acesta este tatuajul meu. Bucuria oamenilor din Roma m-a determinat să o fac. Apoi m-am gândit la ceva special, ceva care să onoreze toate cluburile cu care am câștigat competiții europene. În același timp, îmi doream un tatuaj unic, unul pe care, până acum, sunt singurul care îl poate avea…

Alberto mi-a arătat câteva propuneri, am schimbat doar câteva detalii. Iată tatuajul meu„, a scris Jose Mourinho pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho este primul tehnician care a triumfat în Conference League, Europa League și Champions League. El a câștigat trofee europene cu patru echipe diferite, FC Porto, Inter, Manchester United și acum AS Roma.

Tehnicianul portughez e omul finalelor. Are numai victorii în cele cinci finale europene disputate în carieră: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010), un trofeu Europa League (2017) și acum Conference League (2022).

Mourinho e doar al doilea manager care câștigă cinci trofee europene, după Giovanni Trapattoni. „The Special One” a arătat „manita” după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

Pentru Jose Mourinho este al 26-lea trofeu al carierei. Pentru AS Roma e primul trofeu european din istoria clubului. Echipa de pe Olimpico a mai jucat finala Cupei UEFA în 1991, dar a pierdut-o în fața lui Inter.

Cântec pentru Jose Mourinho

A fost nebunie atât pe teren, cât şi în vestiar, după ce AS Roma a câştigat Conference League. Jucătorii i-au pregătit o surpriză antrenorului portughez şi i-au pregătit un cântec cu care au dat tonul petrecerii.

Reclamă

Toate trofeele europene sunt importante, doar eu și Trapattoni am câștigat toate finalele europene în care am jucat, mă simt un pic bătrân. Am făcut-o în 2003, 2015 sau 2016, acum în 2022. Acum plec în vacanță la plajă să mă bucur de toate astea.

Bineînțeles că mă gândesc la mine, dar mă gândesc și la suporterii care astăzi vor petrece. Sper că vor putea sărbători, sunt foarte fericit pentru copiii noștri, pentru toată familia Romei.

În vestiar după meciul de la Torino le-am spus băieților că am făcut ceea ce trebuia să facem, să ne calificăm în Europa League. Astăzi nu a fost muncă, azi a fost istorie de făcut și am scris istorie”, a spus atunci Jose Mourinho pentru Sky Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și