Închide meniul

Jovan Markovic este dorit de un club din Serie A! Mihai Rotaru, aproape de o lovitură uriașă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 18:59

Reclamă
Jovan Markovic este dorit de un club din Serie A! Mihai Rotaru, aproape de o lovitură uriașă

Jovan Markovic este dorit de un club din Serie A

Jovan Markovic, în timpul unui meci / Hepta

Jovan Markovic este dorit de un club din Serie A! Jucătorul legitimat la Universitatea Craiova i-a impresionat pe italieni și ar putea pleca din Bănie în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul promovat la echipa mare a oltenilor în anul 2019 a trecut peste problemele din viața personală, care au fost cauzate de decesul bunicii sale, și acum ar putea da lovitura, cu o mutare în unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

Jovan Markovic este dorit de un club din Serie A! Salernitana, pe urmele atacantului de la Universitatea Craiova.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, italienii de la Salernitana s-au interesat de serviciile atacantului de la Universitatea Craiova, Jovan Markovic.

Reprezentanții formației din primul eșalon al fotbalului italian se vor întâlni cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru, în cantonamentul din Antalya, pentru a discuta mai multe lucruri despre un posibil transfer.

Sursa citată anterior anunță faptul că italienii doresc să afle prețul pe care Mihai Rotaru îl cere în schimbul atacantului, dar și care sunt planurile celor de la Universitatea Craiova, în legătură cu tânărul atacant.

Reclamă

În vârstă de 22 de ani, jucătorul născut la Belgrad a adunat 22 de partide în acest sezon, în toate competițiile, pentru echipa din Bănie. În cadrul acestor dueluri a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 2 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut, Alexandru Cîmpanu (23 de ani), revine la echipa patronată de Mihai Rotaru, chiar dacă împrumutul lui la U Cluj urma să înceteze în vara acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit digisport.ro, Universitatea Craiova a activat o clauză din contractul de împrumut, în urma căreia putea să îl ia înapoi pe Cîmpanu în pauza de iarnă.

Cîmpanu nu s-a impus la U Cluj. În cele 14 meciuri în care a evoluat pentru clujeni, Cîmpanu nu a reuşit decât un gol şi un assist.

Totuşi, el are o cotă bună. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează pe Cîmpanu la 650.000 de euro. În vara anului trecut, Rapid, antrenată atunci de Adrian Mutu, şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe Cîmpanu.

Adrian Mutu, care îl antrenase pe Cîmpanu la naţionala U21, îl dorea pe acesta, dar Mutu a plecat, iar în cele din urmă transferul nu s-a mai realizat. Jucătorul a ajuns să fie împrumutat la U Cluj.

În urmă cu mai bine de trei ani, Universitatea Craiova a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Botoşani pe Alexandru Cîmpanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și