Închide meniul

Juventus conducea cu 2-0, dar Sampdoria a revenit spectaculos la Torino! Oaspeții au marcat două goluri în 72 de secunde

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 22:43

Juventus conducea cu 2-0, dar Sampdoria a revenit spectaculos la Torino! Oaspeții au marcat două goluri în 72 de secunde

Juventus a încasat două goluri de la Sampdoria în numai 72 de secunde

Juventus a încasat două goluri de la Sampdoria în numai 72 de secunde / Profimedia

Juventus conducea cu 2-0, dar Sampdoria a revenit spectaculos la Torino! Oaspeții au marcat două goluri într-un interval de numai 72 de secunde, în meciul din etapa a 26-a din Serie A. „Bătrâna Doamnă” a început excelent partida și părea stăpână pe cursul jocului, însă seara avea să se complice extrem de repede pentru echipa lui Massimiliano Allegri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bremer a deschis scorul pentru Juventus în minutul 11, cu o lovitură de cap. Tot cu capul a marcat și Rabiot, un sfert de oră mai târziu. Cu 2-0 pe tabelă după 26 de minute, „bianconerii” începeau să se gândească deja la victorie.

Juventus conducea cu 2-0, dar Sampdoria a revenit spectaculos la Torino! Oaspeții au marcat două goluri în 72 de secunde

Planurile echipei lui Massimiliano Allegri s-au complicat rapid… în numai 72 de secunde. De atât au avut nevoie jucătorii lui Dejan Stankovic pentru a restabili egalitatea.

Augello a redus din diferență în minutul 31, cu un șut puternic la colțul lung. Jucătorii lui Juventus nici n-au apucat să se dezmeticească după golul primit, că au mai încasat unul.

Într-un interval de un minut și 12 secunde, Sampdoria a reușit să egaleze situația pe tabelă. Djuricic a fost găsit de Zanoli cu o pasă excelentă în careul torinezilor și a reluat imparabil.

Reclamă

La pauză, Juventus și Sampdoria se aflau la egalitate, scor 2-2.

Juventus se afla pe locul 9 în Serie A, înaintea meciului de duminică seară. De cealaltă parte, Sampdoria ocupa penultimul loc, cu numai două victorii obținute în actualul sezon.

Juventus venea după eșecul suferit în runda precedentă, pe terenul celor de la AS Roma, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Trupa lui Allegri a înregistrat 15 victorii, 5 remize și 5 înfrângeri în stagiunea curentă din Italia. „Bătrâna Doamnă” s-a „prăbușit” în clasament, după depunctarea de 15 puncte cauzată de scandalul „plusvalențelor fictive Primsa”.

Cum şi-ar putea recăpăta Juventus cele 15 puncte cu care a fost penalizată

Presa din Italia a anunţat cum şi-ar putea recăpăta Juventus cele 15 puncte cu care a fost penalizată, la jumătatea lunii ianuarie. Clubul torinez ar putea da clasamentul din Serie A peste cap, şi s-ar putea gândi astfel la o poziţie pe podium, care ar asigura implicit şi un loc în grupele Ligii Campionilor, în sezonul viitor.

Foştii conducători de la Juventus au fost implicaţi într-un scandal colosal de fraudă în Italia. Ca urmare, clubul torinez a suportat consecinţele, fiind depunctat cu 15 puncte, motiv pentru care a ajuns pe locul 9 în Serie A.

Juventus a fost penalizată cu 15 puncte din cauza fraudelor contabile la unele transferuri de jucători din perioada 2018-2021. „Bătrâna Doamnă” şi-ar putea recăpăta punctele, invocând un viciu de procedură, susţine Gazzetta dello Sport.

După mai multe refuzuri, Tribunalul Administrativ Latium, responsabil cu cazul, a fost de acord cu avocaţii clubului cu privire la posibilitatea de consultare a corespondenţei dintre Parchetul Federal al Federaţiei şi Covisoc, structura de control financiar al fotbalului transalpin, în aprilie 2021.

Raportarea a avut loc la acea dată, însă ancheta s-a deschis oficial în octombrie 2022, ceea ce nu ar fi trebuit să fie autorizat, deoarece termenul maxim este de 60 de zile pentru a începe o anchetă.

Potrivit avocaţilor apărării, o parte a documentelor ar fi astfel de neutilizat, ceea ce ar atrage nevalidarea procesului şi recuperarea de către Juventus a celor 15 puncte retrase, anunţă news.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Juventus conducea cu 2-0, dar Sampdoria a revenit spectaculos la Torino
  • Oaspeții au marcat două goluri în numai 72 de minute

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și