Închide meniul

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A! Concurenţă uriaşă pentru CFR Cluj, care şi-l doreşte pe atacant

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 18:22

Reclamă
Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A! Concurenţă uriaşă pentru CFR Cluj, care şi-l doreşte pe atacant

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A!

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Profimedia Images

Louis Munteanu e dorit de mai multe cluburi din Serie A, scrie presa italiană! Pe lângă cluburile din Serie A, formaţii din Belgia şi Turcia şi-au manifestat dorinţa de a-l achiziţiona pe atacantul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa italiană a anunţat că Louis Munteanu va avea săptămâna viitoare o întâlnire cu cei de la Fiorentina. Se va discuta viitorul atacantului român.

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A!

Viitorul lui Louis Munteanu este nedecis. Potrivit ediției de astăzi a Corriere dello Sport, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire între Fiorentina și agentul atacantului pentru a găsi un loc potrivit pentru fotbalistul născut în 2002.

Are oferte din partea unor cluburi din Serie A, precum și din campionatele străine”, au scris cei de la firenzeviola.it.

Atacantul român în vârstă de 22 de ani mai are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Louis Munteanu e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Munteanu s-a mai aflat pe lista de transferuri a FCSB-ului şi a Rapidului. Gigi Becali dezvăluia că a trimis o ofertă scrisă de 1.5 milioane de euro pentru Munteanu. Fiorentina a refuzat oferta.

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

Cristi Balaj a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu, la CFR Cluj. Fostul arbitru a dezvăluit că atacantul şi-a dat acordul pentru a semna cu formaţia din Gruia.

Şi Dan Petrescu a fost întrebat despre transferul lui Louis Munteanu, imediat după remiza obţinută de CFR Cluj, cu Rapid. Acesta nu a vrut să ofere un răspuns concret, mărturisind că în continuare îşi doreşte să facă transferuri.

Reclamă

Cristi Balaj a transmis că sunt discuţii avansate pentru transferul lui Louis Munteanu. Acesta a transmis că atacantul şi-a exprimat deja dorinţa de a semna cu vicecampioana.

De asemenea, Cristi Balaj a mai subliniat că Dan Petrescu îl va ajuta cu siguranţă pe Louis Munteanu, deoarece „Bursucul” s-a bazat, de multe ori, pe jucători tineri.

„Îmi place să vorbesc despre transferuri abia după ce s-au materializat. Șanse există, știu pe ceea ce se bazează. Există posibilitate și disponibilitate, s-au lansat discuții și sume.

El vrea să vină la CFR. Este un mediu propice, Dan Petrescu a demonstrat că folosește jucători tineri. Își dorește să vină aici, nu doar că și-a dat acordul de principiu”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Giovanni Becali l-a sfătuit pe Louis Munteanu să semneze cu CFR Cluj

Giovanni Becali consideră că cea mai bună destinaţie, în acest moment, pentru Louis Munteanu ar fi CFR Cluj.

CFR Cluj este destinația cea mai bună pentru Louis Munteanu. Asta e părerea mea. Dacă ar fi fost jucătorul meu, l-aș fi sfătuit să meargă la CFR Cluj. Pentru că acolo, de bine, de rău, joci pentru locul 1 sau 2. Joci pentru cupele europene. Are un antrenor care e obișnuit cu câștigarea campionatelor, cu particparea în cupele europene.

E un patron care vorbește mai puțin, dar când face face câte ceva. Și văd că vinde jucători străini, aduce jucători străini, iar Clujul este în orice an pretendentă la câștigarea campionatului”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

 

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:18

Irina Begu şi Jaqueline Cristian au urcat în clasamentul WTA după Wimbledon! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea

18:22

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, după ce a ieşit plângând de pe teren

18:10

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY (26-28 iulie)! Programul complet

17:59

Reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro!

17:53

„Jenant!” Răzvan Burleanu, criticat după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „O anomalie!”

17:29

Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo: „Pentru asta muncim!”

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și