Închide meniul

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 19:31

Reclamă
„Vrea să vină! Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Louis Munteanu / Profimedia Images

Cristi Balaj a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu, la CFR Cluj. Fostul arbitru a dezvăluit că atacantul şi-a dat acordul pentru a semna cu formaţia din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Dan Petrescu a fost întrebat despre transferul lui Louis Munteanu, imediat după remiza obţinută de CFR Cluj, cu Rapid. Acesta nu a vrut să ofere un răspuns concret, mărturisind că în continuare îşi doreşte să facă transferuri.

Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Cristi Balaj a transmis că sunt discuţii avansate pentru transferul lui Louis Munteanu. Acesta a transmis că atacantul şi-a exprimat deja dorinţa de a semna cu vicecampioana.

De asemenea, Cristi Balaj a mai subliniat că Dan Petrescu îl va ajuta cu siguranţă pe Louis Munteanu, deoarece „Bursucul” s-a bazat, de multe ori, pe jucători tineri.

„Îmi place să vorbesc despre transferuri abia după ce s-au materializat. Șanse există, știu pe ceea ce se bazează. Există posibilitate și disponibilitate, s-au lansat discuții și sume.

Reclamă
Reclamă 4

El vrea să vină la CFR. Este un mediu propice, Dan Petrescu a demonstrat că folosește jucători tineri. Își dorește să vină aici, nu doar că și-a dat acordul de principiu”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu

Giovanni Becali știe cu cine ar trebui să semneze Louis Munteanu! Impresarul i-a dat un sfat important jucătorului care este aproape de plecarea de la Fiorentina, în această perioadă de mercato.

În momentul de față, Munteanu s-ar putea întoarce în Liga 1, iar CFR Cluj, FCSB și Rapid sunt echipele care doresc să îl transfere pe atacant.

Reclamă

Giovanni Becali este de părere că, din variantele menționate anterior, CFR Cluj este cea mai potrivită echipă pentru Louis Munteanu. Impresarul și-a argumentat opinia și a dat de înțeles că la echipa din Gruia, atacantul se va lupta în permanență pentru trofee și cupe europene.

„CFR Cluj este destinația cea mai bună pentru Louis Munteanu. Asta e părerea mea. Dacă ar fi fost jucătorul meu, l-aș fi sfătuit să meargă la CFR Cluj. Pentru că acolo, de bine, de rău, joci pentru locul 1 sau 2. Joci pentru cupele europene. Are un antrenor care e obișnuit cu câștigarea campionatelor, cu particparea în cupele europene.

E un patron care vorbește mai puțin, dar când face face câte ceva. Și văd că vinde jucători străini, aduce jucători străini, iar Clujul este în orice an pretendentă la câștigarea campionatului”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

Jovan Markovic, reacţie tranşantă după ce a debutat la noua echipă: „Nu am să demonstrez nimănui nimic!”

21:19

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 3-1. Împrumutat de la FCU Craiova, Blănuţă a reuşit o „dublă”

21:14

Tadej Pogacar a câştigat pentru a treia oară Turul Franţei! Slovenul a reuşit să îşi adjudece şi ultima etapă a Turului

21:12

VIDEOMax Verstappen a răbufnit, după Marele Premiu al Ungariei: „Mă frustrează! Nu te poţi baza pe asta!”

21:00

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

20:51

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și