Închide meniul
Video

Svetlana Drăguşin, amintiri de colecţie despre Radu Drăguşin. Mama internaţionalului român a venit cu dezvăluiri în premieră

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2023, 21:11 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 14:52

Svetlana Drăguşin, amintiri de colecţie despre Radu Drăguşin

Svetlana Drăguşin, în timpul unui interviu / AntenaSport

Svetlana Drăguşin a venit cu amintiri de colecţie despre Radu Drăguşin. Povestea spectaculoasă a fundaşului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Radu Drăguşin a deschis cutia cu amintiri! Cel mai urmărit jucător român al momentului a învăţat de mic ce înseamnă dragostea pentru sport şi ţară. Mingea i-a fost destinată.

Cel mai bine cotat fotbalist român al momentului, Drăguşin, a început fotbalul când avea şapte ani, la Sportul Studenţesc. Mama lui se mândreşte şi cu albumele în care sunt păstrate cele mai frumoase momente din viaţa românului de la Genoa.

Svetlana Drăguşin, amintiri de colecţie despre Radu Drăguşin

Aici e Raducu mic, mic, când a venit pe lume… şi aici este la primul lui gol la Juventus, când avea 16 anişori. Aici este la prima aniversare – un anişor.

Aici este cu bunica, şi aici este semnatura cu Juventus, când avea 16 anişori„, sunt imaginile pe care le-a arătat Svetlana Drăguşin reporterului AntenaSport.

Reclamă

(Ce relaţie avea cu mingea?) Chiar la moţ i-am pus o minge… şi a luat mingea de baschet, dar iată că a rămas la cea de fotbal„, a mai precizat mama fundaşului de la Genoa.

Şcoala si fotbalul i-au ocupat tot timpul lui Radu Drăguşin.

Sigur că nu a mers la petreceri, sigur nu a ieşit cu baieţii, siguri a ratat balul din clasa a 10-a, a ratat balul de clasa a 8-a. A fost un copil foarte bun, învaţa foarte bine. Ca dovadă este şi faptul că la Bacalaureat a luat o notă foarte mare„, a spus mama jucătorului din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Plecat de când avea 16 ani în Italia, la Juventus, Drăguşin abia asteaptă să joace cu România la EURO. Mama lui a jucat baschet pentru România, iar tatăl volei.

De fiecare dată când e convocat la lot, suntem foarte fericiţi. Şi el este foarte mândru. Să îţi cânte imnul… dacă vă uitaţi, am pielea de găină„, a spus Svetlana Drăguşin.

Drăguşin poate să dea o mână de ajutor şi la meniul pentru petrecerile calificărilor la EURO şi Mondiale.

Este şi un foarte bun bucătar, Radu.. găteşte foarte bine. Mănâncă pui cu orez şi cu salată, are o dietă foarte bine stabilită. Iaurt cu banană şi cu biscuiţi… asta era una dintre favoritele lui„, a mai spus mama internaţionalului român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și