Închide meniul

Tottenham, prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin: „Genoa e gata să accepte!” Anunţul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 10:34

Tottenham, prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin: „Genoa e gata să accepte! Anunţul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Tottenham, prima ofertă pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci - Profimedia Images

Tottenham a făcut prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment şi a dezvăluit faptul că Spurs oferă 25 de milioane de euro în schimbul fundaşului român, plus un jucător cedat sub formă de împrumut la formaţia din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este la mare căutare, în această iarnă, şi e la un pas de un transfer stelar. Tottenham nu renunţă la serviciile fundaşului român, după ce Gazzetta dello Sport a anunţat că Bayern a intrat şi ea în cursa pentru stopperul de la Genoa.

Tottenham, prima ofertă pentru Radu Drăguşin

Conform lui Fabrizio Romano, Tottenham a înaintat prima ofertă către Genoa, în schimbul lui Radu Drăguşin. Spurs oferă 25 de milioane de euro pe loc, sumă la care se vor adăuga alte cinci milioane de euro, sub formă de bonusuri.

De asemenea, Tottenham îl va ceda şi pe Djed Spence la Genoa, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

„Oferta oficială a lui Tottenham pentru Radu Drăguşin a fost trimisă către Genoa, aşa cum era de aşteptat. 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane de euro.

Reclamă

Djed Spence va fi cedat sub formă de îmrpumut la Genoa de la Tottenham. Toate părţile lucrează pentru ca mutarea să se realizeze acum, în timp ce Bayern nu a trimis nicio ofertă încă”, a transmis Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

De asemenea, informaţia în premieră pe care a oferit-o Fabrizio Romano în această dimineaţă este legată de faptul că Tottenham îl va oferi şi pe Djed Spence la Genoa, ca parte a transferului lui Radu Drăguşin. „Grifonii” sunt tentaţi să accepte propunerea venită din partea oficialilor londonezi.

„Genoa este pregătită să îl accepte pe Djed Spence, ca parte din mutarea lui Radu Drăguşin (şi 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane de euro). Jucătorul va fi împrumutat până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Negocierile continuă astăzi pentru a se rezolva mutarea lui Drăguşin, cu Spence inclus în afacere”, a mai adăugat Fabrizio Romano.

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de Gazzetta dello Sport. Genoa va trebui să plătească mai mult decât suma pe care a trimis-o în conturile piemontezilor în momentul aducerii românului de la „Bătrâna Doamnă”.

Dacă iniţial italienii susţineau că Juventus şi-a păstrat un procent de 10% dintr-un ulterior transfer, Gazzetta dello Sport anunţă acum că procentul e de 20% şi că echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Practic, Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Sursa citată anunţă şi că Bayern Munchen este echipa care a ajuns cel mai aproape de transferul lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și