Închide meniul

Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Atacantul este dorit de 3 echipe din Serie A

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 21:38

Reclamă
Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Atacantul este dorit de 3 echipe din Serie A

Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare

Mario Balotelli / Profimedia

Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare. Ar fi o surpriză colosală în această perioadă de mercato, având în vedere faptul că italianul a ales să joace, în ultimi 2 ani, pentru formații modeste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătorul ajuns la 33 de ani este legitimat la Adana Demirspor, fosta adversară a celor de la CFR Cluj din preliminariile UEFA Conference League. În tricoul turcilor a adunat 40 de partide, în care a reușit să marcheze de 22 de ori.

Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Udinese, Empoli și Salernitana, pe urmele atacantului

Potrivit informațiilor oferite de cei de la goal.com, 3 echipe din Serie A sunt pe urmele fostei vedete. Este vorba despre Udinese, Empoli și Salernitana, formații care ar dori să îl transfere pe italian în această perioadă de mercato.

Un factor decisiv în cazul lui Mario Balotelli este faptul că înțelegerea acestuia cu Adana Demirspor expiră în vara anului viitor. Astfel, oficialii formației din Turcia ar fi tentați să îl vândă pe italian în această iarnă, pentru a nu îl pierde pe gratis în vară.

În momentul de față, atacantul ajuns la 33 de ani este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Astfel, o posibilă mutare nu ar trebui să fie o problemă din punct de vedere financiar pentru formațiile italiene.

Reclamă

Tot sursa citată anterior anunță faptul că italianul dorește să revină în Serie A, pentru a-și împlini un vis surprinzător. Acesta vrea să fie convocat la naționala Italiei pentru Campionatul European din 2024.

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier

În luna noiembrie a anului trecut, Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier! Atacantul italian și-a făcut praf mașina, într-un accident horror din peninsulă.

Atacantul legitimat în prezent la Adana Demirspor ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit puternic într-un parapet. Totuși, momentan, circumstanțele accidentului nu au fost încă stabilite, în mod oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Italia, după ce a coborât din mașină, atacantul italian abia se mai ținea pe picioare. Totodată, Balotelli a refuzat să efectueze un test de alcoolemie după acest accident.

Potrivit unei înregistrări postate pe rețelele de socializare, mașina acestuia a putut fi văzută complet distrusă, cu airbag-urile sărite, în timp ce fotbalistul era condus de către medici la ambulanță.

Totuși, după cum se poate vedea și în videoclipul respectiv (VEZI AICI VIDEO), starea atacantului nu a fost una gravă, având în vedere faptul că s-a deplasat pe picioare până la ambulanță. Totuși, este de notat faptul că acesta a avut dificultăți în a se deplasa, imediat după nefericitul eveniment.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și