Închide meniul

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare: „E o tortură”! Juventus mai păstrează doar şanse teoretice la Liga Campionilor

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 8:54

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare: E o tortură”! Juventus mai păstrează doar şanse teoretice la Liga Campionilor

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare

Massimiliano Allegri, într-un meci / Profimedia Images

  • Juventus, depunctată cu 10 puncte
  • Penalizată iniţial cu 15 puncte, lui Juve i se anulase ulterior depunctarea

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare. Penalizată iniţial cu 15 puncte, lui Juventus i-a fost ulterior anulată penalizarea după ce a făcut apel. Acum decizia a fost ca lui Juventus să i se scadă 10 puncte în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia o lasă pe Juventus doar cu şanse teoretice la Liga Campionilor. Juve a pierdut surprinzător, cu 4-1, în deplasare, meciul cu Empoli, disputat chiar în ziua depunctării.

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare: „E o tortură”

E o tortură. Ei decid unde trebuie să fie Juventus. E o lipsă de respect la adresa calor care muncesc, la adresa jucătorilor, a antrenorilor. E incredibil. E prea mult!

Reclamă

Pe teren, Juventus este pe locul doi în Serie A. În meciul ăsta puteam face mai mult, dar am jucat în condiții speciale. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu e deloc ușor pentru ei, e o situație anormală.

Cu un sfert de oră înaintea jocului, eram pe locul doi în clasament, apoi am văzut că avem 59 de puncte și că suntem pe locul șapte”, a declarat antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, după înfrângerea cu Empoli, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Juventus joacă meciul viitor cu AC Milan, acasă. Potrivit clasamentului actual, AC Milan se află pe locul 4, cu 3 puncte în faţa Atalantei.

Juventus a coborât până pe locul 7 şi riscă să nu joace deloc în cupele europene sezonul viitor.

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă. Astfel, în urma acestei decizii, Juventus va ajunge pe locul 7, la 5 puncte de locul 4.

Reclamă 4 / 0/3

Consiliul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni) a sesizat Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal din cauza „lipsurilor motivaţionale” privind ponderea pe care directorii fără delegare ai Consiliului de Administraţie al clubului Juventus, au avut-o în „modificarea deliberată repetată a evidenţei contabile datorate. la numeroase câştiguri de capital ale căror valori au fost fictive”.

Astfel penalizarea de cincisprezece puncte aplicată în luna ianuarie lui Juventus Torino, din cauza câştigurilor de capital considerate artificiale în timpul vânzărilor anumitor jucători a fost reexaminată şi pedeapsa redusă.

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Roman, pe reţelele de socializare.

Nedved și Agnelli și-au dat demisia de la Juventus

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

La finalul anului trecut, conducerea lui Juventus, în frunte cu Andrea Agnelli și Pavel Nedved, și-au dat demisia. Atunci, Juve a menţionat că va trebui să prezinte din nou declaraţiile pentru anul fiscal încheiat în iunie 2022.

Compania, controlată de holdingl Exor al familiei Agnelli, a precizat că i-a cerut CEO-ului Maurizio Arrivabene să rămână în funcţie şi că l-a numit pe Maurizio Scanavino manager general.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.
Fotbal extern • 29 feb., 14:08
Paul Pogba, suspendat 4 ani din fotbal pentru dopaj. Verdict devastator pentru starul francez
Interacţiune fabuloasă între tenismenul Carlos Alcaraz şi Juventus
Serie A • 1 feb., 14:39
Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus: „Voi da tot ce am mai bun”