Închide meniul

Massimiliano Allegri rămâne la Juventus și după rușinea cu Maccabi Haifa! Anunțul făcut de Andrea Agnelli: „Nu este vina lui!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 23:22

Massimiliano Allegri rămâne la Juventus și după rușinea cu Maccabi Haifa! Anunțul făcut de Andrea Agnelli: „Nu este vina lui!

Massimiliano Allegri rămâne la Juventus și după rușinea cu Maccabi Haifa

Massimiliano Allegri, într-un meci pentru Juventus / Profimedia

Massimiliano Allegri rămâne la Juventus și după rușinea suferită de „Bătrâna Doamnă” în Champions League, 0-2 cu Maccabi Haifa, a confirmat Andrea Agnelli, președintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană a Italiei a pierdut fără drept de apel la Haifa. A făcut un meci de coşmar în Ligă şi a pierdut împotriva singurei echipe din grupă care era fără punct după primele 3 meciuri din grupa H.

Massimiliano Allegri rămâne la Juventus și după rușinea cu Maccabi Haifa, a confirmat Andrea Agnelli

Juventus traversează o perioadă de coșmar și în Seria A, unde este doar pe locul opt după nouă etape. Chiar și așa, Andrea Angnelli crede că vinovați pentru rezultatele sub așteptări sunt jucătorii. Massimiliano Allegri va rămâne în funcție.

„Mi-e greu să mă gândesc la o schimbare de antrenor, nu este vina lui Allegri dacă jucătorii nu câștigă un tackle. Trebuie să ne cerem scuze suporterilor, care se chinuie în aceste clipe grele. Ar trebui să ieșim în stradă chiar acum.

Azi a fost o seară grea, să spunem că este o perioada grea, care trebuie analizată în contextul ei. Unul dintre cele mai grele momente. Este momentul asumării responsabilității. Îmi este rușine pentru ceea ce se întâmplă.

Reclamă

Sunt extrem de supărat, dar și conștient că fotbalul este un sport de echipă: câștigi și pierzi în unsprezece, de aici vrem să o luăm de la capăt. Într-o situație ca aceasta nu este vorba de o persoană, de un jucător, de un medic, de un kinetoterapeut sau de un antrenor. Este o întrebare pe care trebuie să și-o pună tot grupul”, a spus Andrea Agnelli, citat de Gazzetta dello Sport.

Massimiliano Allegri: „Nu m-am gândit la demisie!”

„Agnelli are dreptate când spune că trebuie să ne fie rușine. Mai ales pentru prima repriză, unde nu am făcut nimic, iar adversarul ne-a pus în dificultate din start. E doar tăcere după acest meci prost. Acum vom merge cu toții în retragere până la derby-ul cu Torino. Jucăm mult prea individual și nu-mi place, nu e o chestiune tehnică. Demisie? Nu m-am gândit niciodată la asta, când o provocare devine mai dificilă este și mai frumoasă, trebuie să ieși din acest moment cu curaj, dorință și pasiune”, a spus și Massimiliano Allegri, după eșecul de la Haifa.

 Dezastru pentru fosta campioană a Italiei

Golgheterul lui Maccabi, Omer Atzili, s-a distrat cu defensiva grupării din Serie A. Atacantul de 29 de ani a deschis scorul în minutul 7 şi a dublat apoi avantajul israelienilor în minutul 42. Chiar dacă au forţat în ofensivă pe Dusan Vlahovic, Angel Di Maria, Arkadiusz Milik, Filip Kostic şi Moise Kean, bianconerii nu au reuşit nici măcar să marcheze golul de onoare.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ca umilinţa să fie şi mai greu de digerat de starurile lui Juventus, pe finalul meciului s-au auzit „ole”-uri la pasele jucătorilor de la Maccabi. Gazdele au câştigat cu 2-0 şi au egalat-o la puncte pe „Bătrâna Doamnă”. Italienii rămân însă pe locul 3 în grupă datorită victoriei cu 3-1 din tur.

Juventus mai poate doar printr-o minune să obţină calificarea în fazele eliminatorii din Champions League. PSG şi Benfica aveau 7 puncte după primele 3 etape. Una dintre ele se poate distanţa decisiv în cazul unei victorii în această seară.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și