Închide meniul

Maccabi Haifa – Juventus 2-0! Jucătorii lui Allegri au suferit o ruşine uriaşă în Champions League. Dezastru pentru fosta campioană a Italiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2022, 21:55

Maccabi Haifa – Juventus 2-0! Jucătorii lui Allegri au suferit o ruşine uriaşă în Champions League. Dezastru pentru fosta campioană a Italiei

Maccabi Haifa - Juventus 2-0! Jucătorii lui Allegri au suferit o ruşine uriaşă în Champions League

Juventus, umilită în Israel / Profimediaimages

Jucătorii lui Allegri au suferit o ruşine uriaşă în faza grupelor UEFA Champions League. Juventus a fost învinsă de Maccabi Haifa, scor 2-0, şi îşi pot lua gândul de la calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană a Italiei a pierdut fără drept de apel la Haifa. A făcut un meci de coşmar în Ligă şi a pierdut împotriva singurei echipe din grupă care era fără punct după primele 3 meciuri din grupa H.

Maccabi Haifa – Juventus 2-0. Jucătorii lui Allegri au suferit o ruşine uriaşă în Champions League

Golgheterul lui Maccabi, Omer Atzili, s-a distrat cu defensiva grupării din Serie A. Atacantul de 29 de ani a deschis scorul în minutul 7 şi a dublat apoi avantajul israelienilor în minutul 42. Chiar dacă au forţat în ofensivă pe Dusan Vlahovic, Angel Di Maria, Arkadiusz Milik, Filip Kostic şi Moise Kean, bianconerii nu au reuşit nici măcar să marcheze golul de onoare.

Pentru ca umilinţa să fie şi mai greu de digerat de starurile lui Juventus, pe finalul meciului s-au auzit „ole”-uri la pasele jucătorilor de la Maccabi. Gazdele au câştigat cu 2-0 şi au egalat-o la puncte pe „Bătrâna Doamnă”. Italienii rămân însă pe locul 3 în grupă datorită victoriei cu 3-1 din tur.

Juventus mai poate doar printr-o minune să obţină calificarea în fazele eliminatorii din Champions League. PSG şi Benfica aveau 7 puncte după primele 3 etape. Una dintre ele se poate distanţa decisiv în cazul unei victorii în această seară.

Reclamă

Trupa lui Allegri trece printr-un moment teribil A primit gol pentru al 6-lea meci la rând în cupele europene. Nu i se mai întâmplase aşa ceva din 2013.

Juventus suferă şi în Serie A. În ultima etapă a pierdut derby-ul cu AC Milan, scor 0-2, şi a ajuns pe locul 8 în campionat. Are numai 13 puncte după 9 etape, iar Allegri riscă să fie demis.

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Juventus 2-0

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după derby-ul AC Milan – Juventus, scor 2-0, din etapa a 9-a din Serie A. Portarul român a fost din nou titular între buturile rossonerilor.

Tătăruşanu a profitat de accidentarea francezului Maignan şi a intrat din primul minut, aşa cum a făcut şi cu trei zile înainte, în eşecul cu Chelsea din UEFA Champions League.

Goalkeeper-ul de 36 de ani şi-a ajutat echipa să obţină o victorie uriaşă. Tomori (45+1) şi Brahim Diaz (54) au marcat în succesul de pe San Siro. Juventus a avut trei şuturi pe spaţiul porţii lui Tătăruşanu, dar românul a intervenit de fiecare dată salvator.

Pentru evoluţia din derby, Tătăruşanu a fost notat cu 7.3 de Sofa Score. Numai patru coehipieri de-ai săi au primit note mai bune: Tomori (8.2), Kalulu (7.4), Brahim Diaz (7.6) şi Olivier Giroud (7.4).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și