Închide meniul

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari! Anunţul oficial al italienilor

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 15:00

Reclamă
Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari! Anunţul oficial al italienilor

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari

Răzvan Marin, în Empoli - Bologna / ProfiMedia

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari. Prestaţiile foarte bune ale românului i-au convins pe cei din conducerea lui Empoli să îl cumpere definitiv, dar cele 7 milioane de euro pe care le-a cerut Cagliari au pus un mare semn de întrebare în privinţa transferului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia a anunţat că Empoli şi Cagliari au ajuns la un acord, potrivit tuttomercatoweb.com, înainte ca mutarea să fie oficializată de către cei de la Cagliari.  Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli pentru încă un sezon, urmând ca vara viitoare să existe o opţiune de cumpărare de 2 milioane de euro.

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari! Anunţul oficial al italienilor

Update: Cagliari a anunţat că Răzvan Marin a fost împrumutat pentru încă un sezon la Empoli. Aşa cum a anunţat presa din Italia, Empoli va avea opţiunea de a îl cumpăra pe mijlocaşul român care a evoluat în 76 de partide pentru Cagliari şi a înscris 4 goluri.

„Cagliari anunţă împrumutul lui Răzvan Marin la Empoli pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare”, a anunţat Cagliari pe site-ul oficial.

Ştire iniţială

Reclamă

Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată că cei de la Cagliari vor păstra şi 50% dintr-un viitor transfer al internaţionalului român.

Răzvan Marin a ajuns la Empoli vara trecută, sub formă de împrumut. Mijlocaşul de 27 de ani a fost om de bază la Empoli şi a evoluat în 34 de partide sezonul trecut. El are două goluri şi patru pase de gol în stagiunea 2022/23.

În luna iunie, Răzvan Marin a lipsit de la meciurile naţionalei României din Kosovo şi Elveţia din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin se află în Italia încă din anul 2020. În primă fază, el a fost împrumutat de Ajax la Cagliari, după care a fost vândut în 2021 pentru 10 milioane de euro. În prezent, cota de piaţă a lui Răzvan Marin este de 8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Sezonul trecut, Răzvan Marin a depăşit 100 de meciuri în Serie A, ajungând la finalul sezonului la 106 partide disputate în prima divizie din Italia.

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A este una pe măsura performanţei reuşite. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este românul care a atins cel mai rapid această bornă în campionatul Italiei. I-a depăşit chiar pe Adi Mutu, Cristi Chivu, Radu Ştefan şi Ciprian Tătăruşanu.

„100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari și Empoli, o călătorie plină de emoții și provocări, cu suișuri și coborâșuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului și sprijinul colegilor mei, antrenorilor și fanilor ambelor echipe.

Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experiențe fantastice și sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune și seriozitate”, a transmis Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și