Închide meniul

Mesajul răvășitor al soției lui Sinisa Mihajlovic, după ce sârbul a decedat la 53 de ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 decembrie 2022, 16:51

Mesajul răvășitor al soției lui Sinisa Mihajlovic, după ce sârbul a decedat la 53 de ani

Soția lui Sinisa Mihajlovic, mesaj răvâșitor după moartea soțului ei

Sinisa Mihajlovic, alături de soția sa, Arianna / Instagram

Soția lui Sinisa Mihajlovic, Arianna, a transmis un mesaj răvășitor după moartea fostului mare fotbalist sârb, care a fost răpus de leucemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arianna Mihajlovic a folosit un citat din celebra operă a lui William Shakespeare, Romeo și Julieta, care a fost însoțit de o poză alături de Sinisa.

Soția lui Sinisa Mihajlovic, mesaj răvășitor după moartea soțului ei

„Când nu vei mai fi parte din viața mea, voi scoate din memoria ta multe stele mici, iar atunci cerul va fi atât de frumos încât întreaga lume se va îndrăgosti de noapte”, a scris Arianna Mihajlovic, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic

Medicul lui Sinisa Mihajlovic, Francesca Bonifazi, a dezvluit cu ce putere se lupta sârbul, deși boala a fost una dintre „cele mai agresive văzute vreodată”. Mai mult decât atât, doctorul a declarat că sârbul, fost jucător la Lazio, i-a învățat o lecție, și aceea de a înfrunta, cu demnitatea, leucemia.

Reclamă

Bonifazi a mai dezvăluit că întregul staff al spitalului în care Mihajlovic se trata din 2019 îl îndrăgea pe sârb, mărturisind că acesta se lupta din răsputeri pentru a nu-și abandona familia.

Pentru mine a fost un pacient perfect, cu o personalitate grozavă. Se confrunta cu o boală foarte gravă, una dintre cele mai agresive pe care le-am văzut vreodată. Mesajul pe care ni l-a transmis tuturor este curajul de a merge mai departe. Curajul de a nu te teme să înfrunți ceva ce nu știi, să știi să te încredințezi, să lupți fără să te temi de durere. A suferit mult, dar a făcut-o cu mare demnitate. Și am prins curaj împreună, ne-am dat-o unul altuia.

Pentru a trăi s-ar fi confruntat cu orice durere, orice suferință. Nu voia să-și părăsească familia, pe care o iubea mai presus de orice. Fotbalul era lumea lui, desigur, dar familia era oxigenul.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine astăzi nu a murit doar un pacient, a murit un prieten. Întotdeauna spun că cea mai gravă boală este cea cu care te confrunți singur. Boala lui era gravă, rezistentă la toate terapiile, dar avea în jurul lui oameni și nu era niciodată singur. În spital a fost plăcut de toată lumea, nu există o persoană, de la medici la asistente medicale, la personal auxiliar…Toți îl iubeau foarte mult”, a declarat medicul lui Sinisa Mihajlovic, citat de corrieredellosport.it.

Cine a fost Sinisa Mihajlovic, sârbul care a decedat la doar 53

Sinisa Mihajlovic a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Serbiei, dar şi unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere.

Mihajlovic a cucerit primul mare trofeu ca jucător, în 1991, Liga Campionilor, alături de Steaua Roşie Belgrab. Sârbii se impuneau într-o finală dramatică, cu Marseille, finală câştigată la loviturile de departajare, acolo unde a înscris şi Mihajlovic.

După succesul înregistrat cu Steaua Roşie, Mihajlovic a fost cumpărat de AS Roma în schimbul a 4,5 milioane de euro, formaţie la care a petrecut 2 sezoane. În 1994 a fost cumpărat de Sampdoria, în schimbul a 6 milioane de euro.

În 1998, Mihajlovic a fost cumpărat de Lazio, pentru 17 milioane de euro, sumă colosală la vremea respectivă. Sârbul a scris istorie pe Olimpico, acolo unde a cucerit şapte trofee, cele mai importante fiind Supercupa Europei, titlul în Serie A, şi patru Cupe ale Italiei.

După şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui Lazio, Mihajlovic a fost transferat de Inter, acolo unde şi-a încheiat cariera de jucător. În tricoul nerazzurrilor, sârbul a cucerit un titlu în Serie A, cât şi două Cupe ale Italiei şi o Supercupă.

Sinisa Mihajlovic rămâne în istoria fotbalului ca fiind unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere. Precizia şi forţa sa, chiar şi de la distanţe de peste 30 de metri, fac din Sinisa Mihajlovic un fotbalist legendar.

Reclamă

Sinisa Mihajlovic le-a pregătit pe Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino şi Sporting. Totodată, fostul mijlocaş a fost şi selecţionerul Serbiei, timp de un an, între 2012 şi 2013.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și