Închide meniul

Mesajul superb postat de fosta soție a lui Diego Maradona, după ce Napoli a devenit campioana Italiei: „Cerul sărbătorește și el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 10:34

Mesajul superb postat de fosta soție a lui Diego Maradona, după ce Napoli a devenit campioana Italiei: Cerul sărbătorește și el!”

Mesajul superb postat de fosta soție a lui Diego Maradona, după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Chipul lui Diego Maradona, pe unul dintre steagurile fanilor lui Napoli/ Profimedia

Fosta soție a lui Diego Maradona a postat un mesaj superb, imediat după ce Napoli a devenit campioana Italiei. Și pe conturile de socializare ale legendei argentiniene s-a postat un mesaj, după ce trupa lui Luciano Spalletti a scris istorie în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani, și al treilea din istorie. Primele două au fost câștigate cu Diego Maradona în teren, în 1987 și 1990.

Mesajul superb postat de fosta soție a lui Diego Maradona, după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Claudia Villafane, cea care i-a fost soție lui Diego Maradona în perioada 1989 – 2004, a postat un mesaj emoționant după succesul înregistrat de Napoli.

Aceasta a notat faptul că și fostul ei soț, legenda fotbalului argentinian, se bucură din ceruri de titlul cucerit de echipa la care a scris istorie.

„Napoli, campioana Italiei! Cu siguranță sărbătorești și tu, cerul sărbătorește și el!”, se arată în mesajul postat de Claudia Villafane, pe contul oficial de Instagram, conform presei din Italia.

Reclamă

De asemenea, pe contul lui Diego Maradona a apărut un al mesaj emoționant, după ce Napoli a deventi matematic campioană.

„O nouă zi pe care ne-o vom aminti mere, o nouă bucurie pentru oraș, pentru oameni, pentru istorie. Mulțumimtă vouă, băieți! Forza Napoli!”, se arată în mesajul postat pe paginile lui Diego Maradona, alături de o fotografie cu legenda sud-americană.

Reclamă 4 / 0/3

Sărbătoare la Napoli, după câştigarea titlului aşteptat de 33 de ani

Este sărbătoarea la Napoli, după câştigarea titlului aşteptat de 33 de ani. Jucătorii antrenaţi de Luciano Spalletti au devenit matematic campioni în Serie A cu cinci etape înainte de final. S-a declanşat nebunia după meciul Udinese – Napoli, scor 1-1.

Jucătorii lui Napoli trebuiau să nu piardă în deplasarea cu Udinese pentru a încheia definitiv calculele şi a primi medaliile de campioni. 11.000 de fani ai lui Napoli au reuşit să intre la meci, iar alţi 5.000 de ultraşi au stat în faţa stadionului din Udine.

Şi străzile din Napoli au fost luate cu asalt de fanii care erau pregătiţi pentru petrecere. A fost show total!

A fost o atmosferă senzaţională şi pe stadionul din Napoli, care şi-a deschis porţile. Toate cele 55.000 de locuri au fost ocupate, iar suporterii au văzut meciul cu Udinese de pe ecrane uriaşe. S-au aprins torţe şi s-a cântat fără întrerupere.

12.058 de zile trecuseră de la ultimul titlu din Serie A câştigat de Napoli. Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii grupării din sudul Italiei. Maradona o făcuse campioană pe Napoli în 1987 şi 1990.

În acest moment, Napoli are 80 de puncte după 33 de etape şi nu mai poate fi ajunsă de rivale. Lazio are 64 de puncte, iar Juventus 63.

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Luciano Spalletti a oferit prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei. Antrenorul italian a fost extrem de emoționat la finalul partidei cu Udinese, în urma căreia echipa sa a cucerit Scudetto. Tehnicianul a oferit printre lacrimi primele declarații.

Reclamă

„Când îi văd pe fanii echipei fericiți îmi aduce cea mai mare bucurie. Obiectivul nostru a fost un loc de Champions League. Unii oameni au protestat împotriva echipei în vara trecută. Eu am spus doar că trebuie să construim o mentalitate de campioni.

Trebuie să dedic acest trofeu jucătorilor, care merită asta. De asemenea, îl dedic și suporterilor. Evident, și familiei mele, fiicei, Matilde, prietenilor, dar și fratelui meu, Marcello”, a declarat Luciano Spalletti, conform presei din Italia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și