Închide meniul

Napoli a fost umilită pe teren propriu, 0-4 cu Frosinone, în optimile Cupei Italiei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2023, 10:03 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 18:21

Napoli a fost umilită pe teren propriu, 0-4 cu Frosinone, în optimile Cupei Italiei

Napoli a fost umilită pe teren propriu, 0-4 cu Frosinone, în optimile Cupei Italiei

Osimhen, la pământ, după Napoli - Frosinone 0-4 - Profimedia Images

Napoli a fost umilită pe teren propriu, 0-4 cu Frosinone, în optimile Cupei Italiei. Oaspeţii s-au impus după golurile marcate de Enzo Barrenechea (65), Giuseppe Caso (70), Walid Chedira (90+1) şi Abdou Harroui (90+5).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un sezon 2022-2023 extraordinar, în care a cucerit en fanfare al treilea titlu din istoria sa, Napoli se află acum doar pe locul al cincilea în campionat, la 14 puncte distanţă de liderul Inter Milano. Napolitanii sunt calificaţi însă în optimile de finală ale Ligii Campionilor, urmând să înfrunte Barcelona, în februarie şi martie.

Napoli a fost umilită pe teren propriu, 0-4 cu Frosinone, în optimile Cupei Italiei

În meciul de marţi din Coppa Italia, antrenorul lui Napoli, Walter Mazzarri, a lăsat pe banca de rezerve majoritatea titularilor săi, o decizie pe care a regretat-o la final.

„Poţi pierde un meci, dar nu aşa, nu cu 4-0 pe teren propriu. Sper că asta ne va servi drept lecţie pentru viitor”, a declarat Mazzarri după joc, cerându-le totodată scuze suporterilor pentru acest eşec usturător.

Frosinone, care evoluează în Serie A din 2022, va juca în turul următor cu câştigătoarea partidei dintre Juventus Torino şi Salernitana, programată pe 4 ianuarie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și