Închide meniul

Nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Cum s-a descurcat fundașul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 8:52

Reclamă
Nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Cum s-a descurcat fundașul echipei naționale

Răsturnare de situație în privința transferului lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin / Profimedia

S-a aflat nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Fundașul echipei naționale a avut o nouă prestație bună în tricoul „grifonilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sassuolo și Genoa a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Serie A. În acest meci, Radu Drăgușin a fost integralist, în timp ce George Pușcaș, care joacă tot la Genoa, a fost doar rezervă.

Nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Analiza specialiștilor

După meci, prestația lui Radu Drăgușin a fost analizată de specialiștii de la sofascore.ro. Fundașul echipei naționale a primit nota 7 din partea acestora, după victoria din cadrul campionatului intern.

De asemenea, în teren a fost și Daniel Boloca, pentru Sassuolo, jucător care a refuzat să joace pentru echipa națională a României. Mijlocașul a primit nota de 6,8 după această prestație.

Omul meciului a fost Abert Guomundsson, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 64. Acesta a obținut nota de 8,3.

Reclamă

După acest rezultat, Genoa se află pe locul al 14-lea în Serie A, cu 19 puncte obținute după 17 partide jucate. De cealaltă parte, Sassuolo este pe poziția cu numărul 15, cu 16 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Pentru echipa lui Radu Drăgușin urmează duelul cu Inter Milano, de pe data de 29 decembrie, ultimul din acest an. Partida dintre „grifoni” și liderul din Serie A va începe de la ora 21:45.

Note Sassuolo - Genoa / Sofascore.ro
Note Sassuolo – Genoa / Sofascore.ro

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de Florin Răducioiu

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de către Florin Răducioiu. Florin Manea a declarat că fundaşul nu înţelegea de ce a fost „atacat” de fostul internaţional.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea a declarat că a primit un mesaj de la Radu Drăguşin, imediat după declaraţiile lui Florin Răducioiu. Impresarul a declarat faptul că fundaşul a fost extrem de dezamăgit de reacţia fostului internaţional, mai ales că acesta i-a fost antrenor pentru o scurtă perioadă de timp.

„Tot vedeam mesaje. Și văd de la Radu: Ce are domne, Răducioiu cu mine?! A râs într-un fel că i s-a părut și lui deplasat că i-a fost antrenor. A mai zis o dată că nu știe cum l-a luat Juventus că nu știa să dea în minge.

E mai veche râca, nu poate să fie altceva, crede-mă. Un jucător pe care îl laudă Chiellini care e super doctor pe poziția de fundaș central… El era mândru de treaba asta. Și pe fondul ăsta apare această declarație.

E foarte dezamăgit, nu dezamăgit. Era fost antrenor de a-l lui, un idol pentru Radu. Din păcate trebuie să pui o barieră între fotbalistul Răducioiu și omul care este acum, analist TV. Astea sunt părerile dânsului”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și