Închide meniul

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de Florin Răducioiu: „Pe el l-a lăudat Chiellini!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 15:16

Reclamă
Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban de Florin Răducioiu: „Pe el l-a lăudat Chiellini!

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut "cioban" de Florin Răducioiu

Radu Drăguşin, la finalul unui meci la Genoa/ Profimedia

S-a aflat cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de către Florin Răducioiu. Florin Manea a declarat că fundaşul nu înţelegea de ce a fost „atacat” de fostul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte şi l-a făcut praf pe Radu Drăguşin. În ciuda faptului că fundaşul lui Genoa este cotat la 20 de milioane de euro, fostul internaţional nu s-a declarat impresionat de prestaţiile sale.

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de Florin Răducioiu

Florin Manea a declarat că a primit un mesaj de la Radu Drăguşin, imediat după declaraţiile lui Florin Răducioiu. Impresarul a declarat faptul că fundaşul a fost extrem de dezamăgit de reacţia fostului internaţional, mai ales că acesta i-a fost antrenor pentru o scurtă perioadă de timp.

„Tot vedeam mesaje. Și văd de la Radu: Ce are domne, Răducioiu cu mine?! A râs într-un fel că i s-a părut și lui deplasat că i-a fost antrenor. A mai zis o dată că nu știe cum l-a luat Juventus că nu știa să dea în minge.

E mai veche râca, nu poate să fie altceva, crede-mă. Un jucător pe care îl laudă Chiellini care e super doctor pe poziția de fundaș central… El era mândru de treaba asta. Și pe fondul ăsta apare această declarație

Reclamă

E foarte dezamăgit, nu dezamăgit. Era fost antrenor de a-l lui, un idol pentru Radu. Din păcate trebuie să pui o barieră între fotbalistul Răducioiu și omul care este acum, analist TV. Astea sunt părerile dânsului”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Fostul mare atacant al echipei naționale a avut un discurs dur la adresa fundașului de la Genoa.

Fostul mare atacant este de părere că Radu Drăgușin are un stil de joc „foarte rudimentar” și că nu ar trebui să fie atât de lăudat. Totodată, Răducioiu crede că evoluțiile acestuia nu au fost excepționale în tricoul formației din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a spus Răducioiu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și