Închide meniul

O nouă echipă a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român ar putea rămâne în Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 22:41

O nouă echipă a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român ar putea rămâne în Serie A

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat-o, iar transferul iminent la Tottenham e în aer

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

O nouă echipă a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin! Atalanta a pus ochii pe fundaşul român, şi forţează un transfer în pauza competiţională de iarnă. Oficialii trupei din Bergamo sunt gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro, pentru a-şi asigura semnătura internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, directorul sportiv al celor de la Genoa a anunţat că Radu Drăguşin îşi va prelungi contractul cu „grifonii”. Însă, până când se va face un anunţ oficial, fundaşul român este curtat cu insitenţă de alte cluburi.

O nouă echipă a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Atalanta vrea să facă o investiţie majoră pentru a-şi „betona” defensiva. Radu Drăguşin este pe lista oficialilor italieni, iar Genoa vrea să obţină cel puţin 30 de milioane de euro în schimbul fundaşului.

Atalanta îl are pe listă şi pe Sutalo, fundaşul central al celor de la Ajax. Italienii le-au oferit batavilor suma de 15 milioane de euro în schimbul stopperului, însă aceştia nu vor să renunţe la serviciile sale.

Internaţionalul român este şi pe lista lui Tottenham, care insistă pentru a realiza transferul său în iarnă, după cum notează şi Di Marzio.

Reclamă

„Genoa începe evaluarea jucătorului de la 30 de milioane de euro, dat fiind interesul mai multor echipe, în special al celor de la Tottenham. Sezonul lui Drăguşin este unul foarte bun până acum, fundaşul central fiind protagonistul unor prestaţii excelente”, a notat Gianluca Di Marzio.

Radu Drăguşin traversează un sezon de vis la Genoa. Fundaşul a fost jucător de bază la formaţia din Serie A, bifând 19 meciuri în toate competiţiile pentru „grifoni”, reuşind să marcheze şi două goluri.

Radu Drăguşin a spus tot după ce Barcelona, Tottenham şi Newcastle au ajuns să lupte pentru semnătura lui

Radu Drăguşin a vorbit despre situaţia sa de la Genoa, după ce echipa mari din Europa, precum Barcelona, Tottenham sau Newcastle, au ajuns să lupte pentru semnătura jucătorului de la Genoa, cotat la 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul român de 21 de ani a rămas cu picioarele pe pământ şi a vorbit în termeni laudativi despre Genoa, fanii ei şi despre Genova, oraşul de care este îndrăgostit.

„Oraşul este minunat, mă simt confortabil aici. Fanii echipei Genoa sunt un dar, ne sprijină întotdeauna, chiar şi în momentele grele, cum a fost cel de anul trecut. Când călătorim cu autocarul, ne urmăresc pe scutere şi cântă, este incredibil.

Îmi place marea, să iau o barcă şi să ajung în larg. Porto Antico este în inima mea, dar şi centru oraşului şi Boccadasse. A fi fundaș central înseamnă a avea multe responsabilități, ești ultimul înaintea portarului. Căpitanul nostru Badelj parcă ar fi comandantul unei bărci și toată lumea îl ascultă.

Fotbalul este foarte popular în Italia și jocul într-un mediu care dezvoltă talentul este important pentru mine. Sunt pe drumul cel bun, Genoa este cel mai bun loc pentru mine”, a spus Drăguşin, conform calcioinpillole.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și